Η Ουγγρική καινοτόμα τεχνολογία Seyu που επιτρέπει την εμψύχωση των αθλητών από το σπίτι και στους Παραολυμπιακούς

  1. Αρχική
  2. Sport Tech
  3. Η Ουγγρική καινοτόμα τεχνολογία Seyu που επιτρέπει την εμψύχωση των αθλητών από το σπίτι και στους Παραολυμπιακούς

Μια μοναδική ψηφιακή λύση που επιτρέπει στους θαυμαστές να εμψυχώνουν τους αθλητές απευθείας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, έγινε πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό αγώνισμα των τελευταίων πέντε ετών που  ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο, είχε τη βοήθεια του “Seyu – Μαζί για τη νίκη!” μια εφαρμογή για κινητά, όπου οι υποστηρικτές της Ουγγρικής Παραολυμπιακής Ομάδας μπορούσαν να ενθαρρύνουν τους αγαπημένους τους αθλητές σε κάθε σημείο του κόσμου.

Μέσω της εφαρμογής, ελήφθησαν φωτογραφίες θαυμαστών κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι οποίες στη συνέχεια παρουσιαστήκαν στους αθλητές μέσω tablet και ψηφιακών συσκευών στην ουγγρική ομάδα στο Παραολυμπιακό χωριό.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το Seyu συμπληρώνονται με ενθαρρυντικά μηνύματα και ειδικά καρέ που έχουν σχεδιαστεί για την εκδήλωση και για κάθε αθλητή. Οι funs μπορούν επίσης να τις μοιραστούν στα social media , δείχνοντας έτσι στον κόσμο την τεράστια υποστήριξη που λαμβάνει η ομάδα της Ουγγαρίας από τους λάτρεις του αθλητισμού σε όλη τη χώρα.

“Η υποστήριξη των ουγγρικών ιδεών και επιχειρήσεων είναι εξίσου σημαντική για εμάς όπως η στήριξη των αθλητών μας. Με αυτή τη συνεργασία, καταφέραμε να φέρουμε τους Ούγγρους φιλάθλους μέχρι τους αγώνες του Τόκιο, υποστηρίζοντας την ψυχική κατάσταση των αθλητών, με τη βοήθεια αυτής της ψηφιακής λύσης. Οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης, δίνει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων, για το οποίο δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευγνώμονες “, δήλωσε ο Λάσλο Σάμπο, πρόεδρος της Ουγγρικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η συνεργασία ζωντάνεψε με τις κοινές προσπάθειες της Ουγγρικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Seyu Solutions, της Startup Campus και της SportTech Hungary. Ο κύριος στόχος του SportTech Hungary είναι να βρει τεχνολογικές καινοτομίες που σχετίζονται με τον ουγγρικό αθλητισμό και να τις συνδέσει με τους πιο επιτυχημένους Ούγγρους αθλητές και αθλήτριες, υποστηρίζοντας την είσοδο των εταιρειών στις εγχώριες και διεθνείς αγορές με την εμπειρία τους. Ως αποτέλεσμα της κοινής συνεργασίας, τα μέρη μπορούν να δημιουργήσουν αξία μαζί, συμβάλλοντας στη συνεχή ανάπτυξη του ουγγρικού αθλητικού οικοσυστήματος.

Πηγή: Budapest Business Journal

 

Προηγούμενο άρθρο
PROTAN: Εξειδίκευση στην τεχνολογία PVC μεμβρανών
Επόμενο άρθρο
Ουγγαρία: Ένα παγκόσμιο κέντρο Αυτοκινητοβιομηχανίας

Διαβάστε ακόμη

Μενού