SportTech Hungary: Αθλητισμός, Καινοτομία, Τεχνολογία

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. SportTech Hungary: Αθλητισμός, Καινοτομία, Τεχνολογία
Το Πρόγραμμα SportTech Hungary ενώνει δύο τομείς που έχουν ισχυρή παράδοση στην Ουγγαρία, την Καινοτομία και τον Αθλητισμό. Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται οκτώ επιλεγμένες Ουγγρικές SportTech startups που ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις στον χώρο του Αθλητισμού και δημιούργησαν μοναδικές, καινοτόμες λύσεις. Με μοναδική τεχνογνωσία παρέχουν λύσεις σε θέματα βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης, της αθλητικής υγείας, της πρόληψης, της αποκατάστασης, της οικονομικής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και των γηπέδων, των ομαδικών αθλημάτων και του υγιεινού τρόπου ζωής.
HeartBit

heartbit

Το HeartBit είναι η πρώτη συσκευή ECG στον κόσμο ενσωματωμένη σε ένα έξυπνο t-shirt που μετρά και παρακολουθεί συνεχώς τον καρδιακό ρυθμό του αθλητή κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς του. Ένα εργαλείο που έχει δοκιμαστεί και αναπτυχθεί πάνω σε επαγγελματίες αθλητές, που παρακολουθεί εύκολα τις μετρήσεις των παλμών σε πραγματικό χρόνο.

BeStrong

bestrong fitness parks

H BeStrong  είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πάρκων γυμναστικής και αθλητικού εξοπλισμού στην Ουγγαρία, η οποία από την ίδρυσή της θεωρεί αποστολή της να εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε έναν υγιή και αθλητικό τρόπο ζωής.

Code Yachts

CODE YACHT

Τα αγωνιστικά σκάφη της Code Yachts είναι κατασκευασμένα με υψηλή ακρίβεια στη δική της ναυπηγική μονάδα -και χάρη στις μοναδικές τεχνικές λύσεις που χρησιμοποιούνται στο σκάφος (δομή άνθρακα), προσφέρουν μοναδικά γρήγορα, εύκολα και ασφαλή ιστιοπλοϊκά. Η εταιρεία διαθέτει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο για κάθε τύπο σκάφους ενώ κατασκευάζει και ηλεκτρικά σκάφη Stickl Yachts.

Yoganotch

Φορητός εκπαιδευτής γιόγκα – αυτό είναι το Yoganotch, ένας φορητός προσωπικός βοηθός γιόγκα που παρέχει ηχητικά σχόλια για τη σωστή στάση και τις κινήσεις κατά τη διάρκεια της γιόγκα.

Rebound Sports

rebound sports portable tennis courts

Η Rebound Sports σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί γήπεδα τένις, κατάλληλα τόσο για ερασιτεχνικά τουρνουά όσο και για παγκόσμια πρωταθλήματα.

Padel

Padel courts and tents

Η εταιρεία Padel, ανταποκρινόμενη στις καιρικές προκλήσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού Padel, δημιούργησε μια καινοτόμο σκηνή-τέντα  για το Padel που καλύπτει ένα εμπορικό κενό στον κόσμο του συγκεκριμένου αθλήματος.

InnoriaTech  

Team flow System

Η InnoriaTech  δημιούργησε μια καινοτόμο τεχνολογία που μετρά, αναλύει και αναπτύσσει τη συνεργασία μιας αθλητικής ομάδας και μετρά τις ικανότητες των αθλητών σε πραγματικό χρόνο με βάση τις νευρολογικές τους αντιδράσεις.

Seyu

seyu

Η Seyu  προσφέρει μια νέα μορφή επικοινωνίας στους φιλάθλους, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης υποστήριξης στους ενθουσιώδεις αλλά απομακρυσμένους οπαδούς που δεν μπορούν να παρευρεθούν στην αγαπημένη τους αθλητική εκδήλωση. Οι θαυμαστές μπορούν να προσθέσουν ενθαρρυντικά μηνύματα στις εικόνες τους και να τα δημοσιεύσουν μέσω της εφαρμογής στην αγαπημένη τους ομάδα μέσα από ειδικές οθόνες LED  που είναι τοποθετημένες δίπλα στο γήπεδο  ή πάνω από τις κερκίδες.

 

 

Πηγή: HEPA

 

Προηγούμενο άρθρο
Press Release: Eπιστημονικό forum για τις κοινωνικο-οικονομικές εξελίξεις στην “μετά-COVID” εποχή
Επόμενο άρθρο
HeartBit : Τρέξτε με την καρδιά σας

Διαβάστε ακόμη

Μενού