Η Seyu είναι μια ουγγρική εταιρεία που έχει αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα Sports marketing για την αύξηση της αφοσίωσης και της ψυχαγωγίας των θαυμαστών. Η πλατφόρμα συγκεντρώνει δεδομένα και προσφέρει ένα μοναδικό κανάλι επικοινωνίας αποστολής μηνυμάτων, επιτρέποντας στους θεατές να υποστηρίζουν τις αγαπημένες τους ομάδες κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και να δέχονται μηνύματα επιβράβευσης από τα fun club των ομάδων. Δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις των σπορ σε όλο τον κόσμο να τραβήξουν selfie, να στείλουν μηνύματα υποστήριξης και να τα δημοσιεύσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός εποπτευόμενου καναλιού σε γιγαντιαίες οθόνες και περιμετρικές πλακέτες LED σε αθλητικές αίθουσες και γήπεδα, καθώς και να τα δημοσιεύουν σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ενώ πανηγυρίζουν τους αγαπημένους τους αθλητές κατά τη διάρκεια αγώνων, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Μέσω της πλατφόρμας Seyu, τα fun club  μπορούν να αποφέρουν έσοδα είτε με καμπάνιες πιστότητας είτε αξιοποιώντας τη δύναμη των θαυμαστών από απομακρυσμένες περιοχές. Μέσω της πλατφόρμας, μπορούν να παρασχεθούν πολύτιμα δεδομένα χρηστών και πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις τους συμπληρώνοντας τη βάση δεδομένων CRM.
Η Seyu στοχεύει να αναπτύξει συνεργασίες με ελληνικές ICT εταιρείες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Sport Marketing για να εισαγάγει την πλατφόρμα της στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο
Yoganotch: Ο έξυπνος δάσκαλος γιόγκα
Επόμενο άρθρο
H Philip Morris εγκαινιάζει κέντρο ανακύκλωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ουγγαρία

Διαβάστε ακόμη

Μενού