Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την Αειφορία, τη Βιωσιμότητα και την Κυκλική Οικονομία στην Κεντρική Ευρώπη, προσεγγίζοντας ένα ευρύ κοινό και ευαισθητοποιώντας τη σημασία της ανάκαμψης της βιωσιμότητας και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία.  Το Planet Budapest 2023 είναι μια εξέχουσα διεθνής εκδήλωση, η οποία παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις με καινοτόμο προσέγγιση, προβάλλοντας τις πιο πρόσφατες λύσεις με έναν εύκολα κατανοητό τρόπο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επιχειρηματικά, δημόσια και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ απευθύνεται σε πολλές γενιές επιχειρηματιών, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ τους και προσφέροντας πρακτικές, απτές λύσεις για κοινό όλων των ηλικιών. Το Planet Budapest 2023 θα περιλαμβάνει τρία θεματικά γεγονότα:
Planet Expo: Exhibition on sustainability
Μια έκθεση για τη βιωσιμότητα και την πράσινη καινοτομία, όπου οι εταιρείες με συγκεκριμένες λύσεις για βιωσιμότητα, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις λύσεις τους σε επιχειρηματικούς εταίρους και στο κοινό. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με παρουσιάσεις και συζητήσεις από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της βιωσιμότητας.
Λίστα των εταιρειών που θα συμμετέχουν στην έκθεση
Your Planet: Interactive programme on sustainability
Ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από διεθνούς φήμης Ούγγρους δημιουργικούς και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, που θα δώσει στους επισκέπτες μια εικόνα για την καθημερινή ζωή σε ένα βιώσιμο μέλλον. Το Your Planet είναι μια διασκεδαστική, ενημερωτική έκθεση με θεαματικές εγκαταστάσεις, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν και να κατανοήσουν την έννοια της βιωσιμότητας και τι μπορούν να κάνουν ατομικά και συλλογικά για να αφήσουν έναν πιο βιώσιμο πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.
Heroes of the Future: Sustainability experience for young people
Το Heroes of the Future είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που στοχεύει στην εκπαίδευση των νεότερων γενεών σχετικά με τη βιωσιμότητα. Αφηγείται μια ιστορία για το πιθανό μέλλον του πλανήτη μας, χρησιμοποιώντας στοιχεία διαδραστικών παιχνιδιών και θεάτρου, με καθηλωτικά γραφικά και σκηνικά. Μπορεί να ανοίξει το μυαλό των μαθητών στα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της ανώτερης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε κοινότητες τάξεων, διδάσκει στους επισκέπτες τη βιωσιμότητα, τη διασύνδεση και την ατομική ευθύνη.

Το Planet Budapest 2023 Sustainability Expo θα πραγματοποιηθεί στο Hungexpo Budapest από 25.09.2023 έως 01.10.2023, στο Hungexpo “Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ” (Διεύθυνση: Albertair 1101 Budapest)
Διαβάστε Περισσότερα
Προηγούμενο άρθρο
Ο εντοπισμός νερού στη Σελήνη από μια Ουγγρική συσκευή
Επόμενο άρθρο
Η Ουγγαρία top 3 στην επιχειρηματική προσαρμογή και επιβίωση νέων επιχειρήσεων

Διαβάστε ακόμη

Μενού