Η Ουγγαρία top 3 στην επιχειρηματική προσαρμογή και επιβίωση νέων επιχειρήσεων

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η Ουγγαρία top 3 στην επιχειρηματική προσαρμογή και επιβίωση νέων επιχειρήσεων

Οι επιχειρήσεις στην Ουγγαρία έχουν την 3η καλύτερη πιθανότητα επιβίωσης τον πρώτο χρόνο σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) σύμφωνα με νέα έρευνα, με ποσοστό επιβίωσης 95,10%. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης Επιχειρήσεων, το Utility Bidder ανέλυσε τα ποσοστά επιβίωσης επιχειρήσεων για τον πρώτο χρόνο σε ολόκληρη την ΕΕ, αποκαλύπτοντας ότι το 82,5% των επιχειρήσεων επιβιώνουν τους πρώτους 12 μήνες κατά μέσο όρο σε ολόκληρη την ήπειρο.

Οι 10 κορυφαίες χώρες της ΕΕ με την υψηλότερη επιχειρηματική επιβίωση ενός έτους:

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης:

  • Μετά την ανάλυση των ποσοστών επιβίωσης των επιχειρήσεων της ΕΕ, η Λιθουανία έχει τα χαμηλότερα ποσοστά επιβίωσης τον πρώτο χρόνο με 64,2%.
  • Η Ολλανδία αποκαλύφθηκε ως η καλύτερη χώρα στον κόσμο για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, με επιχειρηματική βαθμολογία 8,49 στα 10. Η περιοχή σημείωσε υψηλή βαθμολογία σε πτυχές όπως η απασχόληση, η εκπαίδευση και η 1ετής επιβίωση.
  • Οι Ισλανδοί έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό απασχόλησης με 83% – περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα του OECD.
  • Το Λουξεμβούργο έχει τον υψηλότερο μέσο μισθό (£61.695), ακολουθούμενο από την Ιρλανδία (£61.657), τη Νορβηγία (£53.919), την Ελβετία (£51.981) και τις Ηνωμένες Πολιτείες (£50.622).

Πηγή: Daily News Hungary

Προηγούμενο άρθρο
Planet Budapest 2023
Επόμενο άρθρο
Zwack Unicum – H Ουγγρική παράδοση στα οινοπνευματώδη ποτά

Διαβάστε ακόμη

Μενού