Νέα επένδυση στα Logistics από τη Raben Trans στην Ουγγαρία

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Νέα επένδυση στα Logistics από τη Raben Trans στην Ουγγαρία

Η Raben Trans European Hungary πραγματοποίησε μια επένδυση 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Dunaharaszt της Ουγγαρίας, επεκτείνοντας την περιοχή αποθήκης μεταφόρτωσης logistics κατά 75% σε 7.000 τετραγωνικά μέτρα. Η νέα εγκατάσταση logistics του ουγγρικού υποκαταστήματος του διεθνούς ομίλου εταιρειών Raben Trans European παραδόθηκε την προηγούμενη Τετάρτη. Ο κ. Csaba Árvai, διευθύνων σύμβουλος της Raben Trans European Hungary, δήλωσε στην τελετή παράδοσης « Η επένδυση συμβάλλει στη μελλοντική ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων μεταφοράς της εταιρείας. Μαζί με τη νέα εγκατάσταση, περίπου 3.400 τετραγωνικών μέτρων, η εταιρεία έχει αρκετή χωρητικότητα cross-dock για να συμβαδίσει με την αναμενόμενη αύξηση της κίνησης τα επόμενα πέντε χρόνια.»

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, το στρατηγικά τοποθετημένο κέντρο μεταφόρτωσης είναι κρίσιμο για το εγχώριο και ευρωπαϊκό δίκτυο. Στη νέα επένδυση ο χώρος της αποθήκης επεκτάθηκε κατά 3.400 τετραγωνικά μέτρα, ο χώρος των γραφείων κατά 1.000 τετραγωνικά μέτρα και εγκαταστάθηκε σύστημα παραγωγής ηλιακής ενέργειας στο κτίριο. Με την επέκταση, ο αριθμός των πυλών φόρτωσης αυξήθηκε σε 70.

Σύμφωνα με τον κ. Csaba Árvai, 2.500-3.500 παλέτες εμπορευμάτων διακινούνταν καθημερινά στον χώρο που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα. Με την επέκταση της χωρητικότητας, όχι μόνο αυτή η ποσότητα, αλλά και ο αριθμός των εξυπηρετούμενων οχημάτων μπορεί να αυξηθεί κατά 20-30%. Ο κ. Árvai πρόσθεσε ότι το κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει κάθε τύπο οχήματος, από φορτηγά μέχρι ημιρυμουλκούμενα φορτηγά πλήρους μεγέθους, καθώς ο μεγαλύτερος εσωτερικός χώρος διευκολύνει τη μετακίνηση υλικών. Ο Όμιλος Raben Trans είναι μια πολυετής εταιρεία παροχής υπηρεσιών logistics με ολλανδικές ρίζες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις από την εφοδιαστική αποθήκης και φρέσκων αγαθών έως τις εγχώριες και διεθνείς οδικές παραδόσεις με φορτηγά, διατροπικές, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές.

Πηγή: Trade Magazine

Προηγούμενο άρθρο
Διεθνείς Θεατρικοί Ολυμπιακοί Αγώνες στη Βουδαπέστη
Επόμενο άρθρο
Μια νέα σειρά από βιολογικές μπύρες αναπτύχθηκε από εναλλακτικά δημητριακά στην Ουγγαρία

Διαβάστε ακόμη

Μενού