Η LUCE είναι μια ουγγρική εταιρεία που παράγει ενεργειακά και ισοτονικά ποτά. Τα Luce Energy Drinks αναπτύχθηκαν με τη συνεργασία Ιταλών σχεδιαστών με στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικού ενεργειακού ποτού που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Ακολουθώντας μια δημιουργική προσέγγιση ενσωμάτωσαν κωμικά σχέδια στο πλάι κάθε κουτιού, καθιστώντας το απόλυτα ξεχωριστό σε σχέση με τις άλλες μάρκες ενεργειακών ποτών. Με 12 διαφορετικές ιστορίες κόμικς, τα προϊόντα Luce μπορούν να είναι συλλεκτικά, ενώ τα κόμικς μπορούν να δημιουργηθούν για κάθε στοχευμένη αγορά, λέγοντας μια ιστορία για τη χώρα, για μια συνεργαζόμενη επωνυμία, για ένα σπορ, για ένα συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός.

LUCE

Τα ενεργειακά ποτά Luce κατασκευάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα και νεότερα εργοστάσια στην Ευρώπη και χάρη στη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού, των ποιοτικών πρώτων υλών και των υψηλών τεχνολογιών, το Luce διαθέτει ασύγκριτη ποιότητα.
Η εταιρεία διερευνά την επέκταση του δικτύου πωλήσεών της και στην Ελληνική αγορά, αναζητώντας εμπορικές συνεργασίες με Ελληνικές εταιρείες διανομής και εμπορίας ποτών.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο
Η UNICEF Ουγγαρίας θα πραγματοποιήσει Climate Protection Youth Conference τον Οκτώβριο
Επόμενο άρθρο
Το Planet Budapest έρχεται με Interactive Community Programs

Διαβάστε ακόμη

Μενού