Η UNICEF Ουγγαρίας θα πραγματοποιήσει Climate Protection Youth Conference τον Οκτώβριο

  1. Αρχική
  2. Διαχείριση Αποβλήτων
  3. Η UNICEF Ουγγαρίας θα πραγματοποιήσει Climate Protection Youth Conference τον Οκτώβριο

Η UNICEF Ουγγαρίας στις 7 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη,  διοργανώνει το συνέδριο Climate Heroes, με στόχο να δώσει στους νέους πρόσβαση σε πραγματικές πληροφορίες για την κλιματική αλλαγή, όπως αναφέρει η οργάνωση σε δήλωσή της.

Η διαδραστική εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν ειδικοί, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και διαμορφωτές κοινής γνώμης θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Eötvös 10. Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε λύσεις όπως οι νέες τεχνολογίες και η χρήση καθημερινών οικιακών πρακτικών για να τεθούν τα θεμέλια για ένα βιώσιμο και μακροπρόθεσμο βιώσιμο μέλλον. Η διαχείριση ενέργειας και πόρων θα πραγματοποιηθεί στο «θάλαμο της φωτιάς», ενώ θέματα σχετικά με το νερό, την ανθρώπινη ευημερία και την υγεία θα πραγματοποιηθούν στο «υδάτινο δωμάτιο».

Το περασμένο καλοκαίρι, η UNICEF Ουγγαρίας ρώτησε νέους Ούγγρους για τη στάση τους απέναντι στην κλιματική αλλαγή και το 90% ανέφερε αισθήματα άγχους και έλλειψη πρόσβασης σε πληροφορίες σχετικά με αυτήν, ενώ αισθάνονταν επίσης απομακρυσμένοι από τη συζήτηση σχετικά με το μέλλον τους. Παράλληλα, τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων εξέφρασαν προθυμία να αναλάβουν δράση, ακόμη και με τίμημα προσωπικών θυσιών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Πηγή: XpatLoop

Προηγούμενο άρθρο
Zwack Unicum – H Ουγγρική παράδοση στα οινοπνευματώδη ποτά
Επόμενο άρθρο
Luce Energy Drinks με συλλεκτικά κόμικς

Διαβάστε ακόμη

Μενού