Η IKARUS είναι μια ουγγρική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει αξιόπιστα, άνετα, φιλικά προς το περιβάλλον λεωφορεία που πληρούν τα ευρωπαϊκά ποιοτικά και τεχνικά πρότυπα. Ιδρύθηκε το 1895 και πέρασε σε πλήρη μετασχηματισμό το 2016, δημιουργώντας μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη και πολύπλευρη εταιρεία που στέκεται ισχυρή στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών εξελίξεων στις κατασκευές λεωφορείων. Τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 η Ikarus υπήρξε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λεωφορείων της Ευρώπης, παράγοντας και πουλώντας σχεδόν 10 χιλιάδες μονάδες λεωφορείων παγκόσμιας κλάσης κάθε χρόνο. Η εταιρεία έχει παρουσία σε σχεδόν πενήντα χώρες στις πέντε ηπείρους. Εναρμονισμένη με τα  νέα δεδομένα και την τάση της αγοράς, το φθινόπωρο του 2020 ανέπτυξε και παρουσίασε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αστικό λεωφορείο με ευρωπαϊκή άδεια, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ουγγαρία.
Ηλεκτρικό λεωφορείο
100% ηλεκτρικό λεωφορείο, ευρωπαϊκής σχεδίασης και κατασκευής με μακρά εμπειρία κατασκευής. Σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον, με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο σκελετό και έχει 16 χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς. Καλύπτει δύο κύκλους μπαταρίας με 8 χρόνια εγγύηση στις μπαταρίες. Έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και έχει δυνατότητα συνδεσιμότητας για έξυπνες συσκευές.

ikarus electric bus

Σύστημα φόρτισης
Η Ikarus παρέχει δημόσιους και ιδιωτικούς ηλεκτρικούς φορτιστές για όλα οχήματα. Βασικά χαρακτηριστικά Φορτιστής AC:  φόρτιση 22 kW, βάση δαπέδου, σχεδίαση 1 ή 2 εξόδων OCPP 1.6, 3G, RFID, ο φορτιστής χρησιμοποιεί πιστοποιημένο μετρητή MID. Δημόσιος φορτιστής DC, φόρτιση CHAdeMO/CCS2/AC 3 σε 1, Μέγιστη φόρτιση 120 kW / μέγιστη φόρτιση 125A DC, φόρτιση AC Type2 22 kW, OCPP 1.6, 3G, RFID, ο φορτιστής χρησιμοποιεί πιστοποιημένο μετρητή MID
Σύστημα αποθήκευσης ενέργειας
Σύστημα αποθήκευσης ενέργειας βασισμένο σε μπαταρίες λιθίου υψηλής χωρητικότητας. Το σύστημα φορτίζεται μόνιμα από το ηλεκτρικό δίκτυο ή οποιαδήποτε άλλη πηγή ενέργειας όπως ηλιακά συστήματα ή γεννήτριες αερίου. Η φορτωμένη ενέργεια εκφορτίζεται σε φορτιστές EV υψηλής χωρητικότητας σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
Διαβάστε για την IKARUS
Προηγούμενο άρθρο
CompoBot: Η Ουγγρική επανάσταση στην ανακύκλωση βιοαποβλήτων γραφείου
Επόμενο άρθρο
Πανεπιστήμιο του Pécs: Νέα μέθοδος για δοκιμή του ανοσοποιητικού συστήματος

Διαβάστε ακόμη

Μενού