Η eMAG δημιουργεί ένα γιγάντιο κέντρο Logistics στην Ουγγαρία για ολόκληρη τη CEE Region

  1. Αρχική
  2. Μηχανολογικός τομέας
  3. Η eMAG δημιουργεί ένα γιγάντιο κέντρο Logistics στην Ουγγαρία για ολόκληρη τη CEE Region

Όχι μόνο η Ουγγαρία, αλλά έξι επιπλέον περιφερειακές αγορές θα εξυπηρετούνται από το ολοκαίνουργιο κέντρο logistics της eMAG Logistic που θα δημιουργηθεί στο Dunaharaszti, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο του είδους του στην περιοχή της Κέντρο Ανατολικής Ευρώπης. Η επένδυση 35 δισεκατομμυρίων HUF (86 εκατ.€)  θα κατασκευαστεί σε μια εγκατάσταση 117.000 τ.μ. ενώ η εφαρμογή πολλών αυτοματοποιημένων λύσεων θα είναι επίσης μέρος της λειτουργίας του. Στόχος είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του τα Χριστούγεννα.

EMag

Η eMAG-Extreme Digital, κορυφαίος παίκτης στην Ουγγρική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσε την κατασκευή ενός νέου κέντρου logistics για να καλύψει την απότομα αυξανόμενη ζήτηση. Ο αποθηκευτικός χώρος ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος έχει μέγεθος ρεκόρ στην περιοχή, θα χρησιμοποιηθεί για τον εφοδιασμό Ουγγρικών, Κροατικών, Σλοβένικων, Σλοβάκικων, Αυστριακών, Γερμανικών και Τσέχικων εταιρειών.

EMag

Η μεγάλης κλίμακας επένδυση θα βασίζεται ουσιαστικά σε πολλές λύσεις αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου οι διαδικασίες εργασίας να γίνουν ακόμη πιο αποτελεσματικές. Η επέκταση ενισχύει περαιτέρω τον ρόλο της εταιρείας και χιλιάδων Ουγγρικών εμπορικών εταίρων στην τοπική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι επίσης σημαντικό σε ό,τι αφορά τη δημιουργία θέσεων εργασίας, καθώς ο αριθμός των εργαζομένων αναμένεται να ανέλθει στους 600 στο τμήμα logistics μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.Με αυτήν την επένδυση, η εταιρεία σκοπεύει να βοηθήσει τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις να γίνουν επαγγελματίες διαδικτυακοί έμποροι και να παραμείνουν ανταγωνιστικές έναντι των ξένων διαδικτυακών κολοσσών που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην περιοχή.

Πηγή: HIPA

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Η ψηφιακή έκδοση του κύβου του Rubik είναι εδώ
Επόμενο άρθρο
Γνωρίστε τη Holland Unio: Ποιοτικές τροφές για κατοικίδια

Διαβάστε ακόμη

Μενού