Γνωρίστε τη Holland Unio: Ποιοτικές τροφές για κατοικίδια

  1. Αρχική
  2. Γεωργία & Τρόφιμα
  3. Γνωρίστε τη Holland Unio: Ποιοτικές τροφές για κατοικίδια

Η Holland Unio είναι μια ουγγρική εταιρεία που ασχολείται με το εμπόριο τροφών για κατοικίδια ζώα  από το 2010, ενώ από το 2022 παράγει τη δική της σειρά ζωοτροφών. Έχει καταφέρει να χτίσει μια σημαντική θέση στην αγορά, παράγοντας και πωλώντας ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αποκλειστικά  από την Ουγγαρία σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Είναι ο αποκλειστικός διανομέας των εμπορικών σημάτων FINCSI, MASTERDOG, CATTOS, ενώ παράγουν και προϊόντα λευκής ετικέτας για τους πελάτες τους. Προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας προϊόντα στη φθηνότερη οικονομική κατηγορία και στην κατηγορία Premium, καθώς βλέπουν μεγάλες ευκαιρίες σε αυτήν. Η γκάμα προϊόντων της Holland Unio περιλαμβάνει ξηρά τροφή, κονσέρβες, alucap και σαλάμι για σκύλους και γάτες.

Εμπειρία: Τα προϊόντα τους είναι ευρέως διαθέσιμα και παράγονται με προηγμένη τεχνολογία, ενώ διατίθενται εκτός από τα Super Market σε εξειδικευμένα Pet καταστήματα, σε διαδικτυακά καταστήματα και χονδρέμπορους. Αυτή τη στιγμή εξάγουν σε περισσότερες από 15 χώρες, από γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες στη Μέση Ανατολή.

Η Holland Unio επιθυμεί να επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της στην Ελλάδα, και αναζητά συνεργασία με Ελληνικές εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο
Η eMAG δημιουργεί ένα γιγάντιο κέντρο Logistics στην Ουγγαρία για ολόκληρη τη CEE Region
Επόμενο άρθρο
Η Lidl υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με τo HEPA

Διαβάστε ακόμη

Μενού