Γνωρίστε τη HUMIN AQUA: Για εδαφοβελτιωτικά παράγωγα Χουμικού Οξέος

  1. Αρχική
  2. Γεωργία & Τρόφιμα
  3. Γνωρίστε τη HUMIN AQUA: Για εδαφοβελτιωτικά παράγωγα Χουμικού Οξέος

Η HUMIN AQUA είναι μια Ουγγρική εταιρεία η οποία μέσα από την ερευνητική της ομάδα, ανέπτυξε και κατέχει την τεχνογνωσία μαζί με τα αποκλειστικά δικαιώματα κατασκευής και διανομής του προϊόντος Humin Aqua, το οποίο αποτελεί ένα βιολογικό σκεύασμα Χουμικού Οξέος (100%) ιδανικό για καλλιέργειες Βιολογικής και Συμβατικής Γεωργίας.

Η χρήση του Humin Aqua έχει πολλά πλεονεκτήματα καθώς ενισχύει την αποδοτικότητα των εδαφών, αυξάνει τις αποδόσεις των καλλιεργειών κατά 20%+, ενώ, με την προσθήκη του σε διαφυλλική μορφή spray, η καλλιέργεια Βιολογικής Γεωργίας μπορεί να είναι απαλλαγμένη πλήρως από χημικά. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για καλλιέργειες μεγάλης έκτασης, εξοικονομεί 20%-50% στο  νερό άρδευσης,  λειτουργεί και σε ξηρά εδάφη ενισχύοντας τα επίπεδα υγρασίας τους, ενισχύει τη βέλτιστη χρήση των βακτηρίων του εδάφους, μειώνει την ανάγκη για φυτοφάρμακα καθώς ενισχύει τα καλλιεργούμενα φυτά με ισχυρότερες ρίζες και πυκνότερο φύλλωμα.

Humin Aqua & Biomit :  Bιολογικά σκευάσματα Χουμικού Οξέος για καλλιέργειες Βιολογικής και Συμβατικής Γεωργίας. Σχεδιασμένα για καλλιέργειες μεγάλης έκτασης, εξοικονομεί 20%-50% στο  νερό άρδευσης,  λειτουργεί και σε ξηρά εδάφη ενισχύοντας τα επίπεδα υγρασίας τους, ενισχύει τη βέλτιστη χρήση των βακτηρίων του εδάφους, μειώνει την ανάγκη για φυτοφάρμακα καθώς ενισχύει τα καλλιεργούμενα φυτά με ισχυρότερες ρίζες και πυκνότερο φύλλωμα. Μειώνει τη χρήση οργανικών ή χημικών λιπασμάτων έως και 70% και αποφέρει αύξηση στην αποδοτικότητα έως 20%.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο
Γνωρίστε τη 3B HUNGARIA: Διαχείριση απορριμμάτων- Μονάδες Ανακύκλωσης
Επόμενο άρθρο
Η ψηφιακή έκδοση του κύβου του Rubik είναι εδώ

Διαβάστε ακόμη

Μενού