Γνωρίστε τη 3B HUNGARIA: Διαχείριση απορριμμάτων- Μονάδες Ανακύκλωσης

  1. Αρχική
  2. Διαχείριση Αποβλήτων
  3. Γνωρίστε τη 3B HUNGARIA: Διαχείριση απορριμμάτων- Μονάδες Ανακύκλωσης

H 3Β HUNGARIA είναι μια ουγγρική εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας, ανακύκλωσης και διαχείριση απορριμμάτων, της παραγωγής δευτερογενούς ενέργειας και τον μηχανικό εξοπλισμό στη βιομηχανία δομικών υλικών (χάλυβας, τσιμέντο, άμμος, χαλίκι). Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους της στην Ευρώπη και έχει διεθνή παρουσία ( Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Κροατία, Αλγερία, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Πολωνία, Βουλγαρία) με διάφορα project.  Διαθέτει μια σύγχρονη βάση παραγωγής στην περιοχή Zalaegerszeg, σε ένα χώρο μεγαλύτερο από 22.000 m² με τις δικές τους τεχνικές καινοτομίες και εργατικό δυναμικό άνω των 160 ατόμων. Παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την εγκατάσταση μιας ολοκληρωμένης βιομηχανικής μονάδας: μηχανήματα, κτίρια, τεχνολογίες διαχείρισης ελέγχου καθώς και συστήματα διαχείρισης της μονάδας.

Η 3B Hungaria συμμετέχει στην κατασκευή εγκαταστάσεων επεξεργασίας απορριμμάτων εδώ και περίπου 14 χρόνια με πολλά διεθνή και τοπικά έργα. Σε κάθε μονάδα επεξεργασίας και  ανακύκλωσης χρησιμοποιεί μοναδικές λύσεις και τεχνολογίες κι  αυτή η εμπειρία τους έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα δικά τους μηχανήματα, καθώς και να σχεδιάσουν και να παράγουν πλήρεις εγκαταστάσεις με το κλειδί στο χέρι.

 ZERO WASTE solution

3B Hungaria Zero waste solutions

Η 3Β HUNGARIA ασχολείται με την ανάπτυξη διάφορων τεχνολογιών επεξεργασίας απορριμμάτων και τη βελτίωση των σχετικών μηχανημάτων, καθώς η ανάκτηση μεγάλου ποσοστού απορριμμάτων στην Ουγγαρία δεν είχε ακόμη επιλυθεί και τα μη ανακυκλώσιμα απόβλητα πήγαιναν σε χώρους υγειονομικής ταφής. Τρία ουγγρικά πανεπιστήμια, ένα ερευνητικό κέντρο και πολλοί ειδικοί μελετητές συμμετείχαν σε ένα κοινό Project και τελικά, μια νέα ιδέα για την εφαρμογή των στρατηγικών ZERO WASTE αναπτύχθηκε, προσφέροντας:

  • Απλή, χαμηλού προϋπολογισμού μονάδα διαλογής απορριμμάτων με μικρές απαιτήσεις χώρου και τη λιγότερη δυνατή ανθρώπινη εργασία
  • Μετατρέπει τα επιλεγμένα απόβλητα ανακυκλώσιμα σε όλο και μεγαλύτερο %
  • Οι υπόλοιπες μετα-εκλεκτικές ουσίες χρησιμοποιούνται επί τόπου χωρίς παράδοση για να αποφευχθεί περαιτέρω μόλυνση του περιβάλλοντος
  • Τα μη ανακυκλώσιμα απόβλητα χρησιμοποιούνται με χρήση πυρόλυσης ή σε μια μικρή μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Παράγει ενέργεια όχι μόνο από αστικά απόβλητα αλλά και από βιομηχανικά απόβλητα και τη λυματολάσπη.
  • Αποτελεί λύση διαχείρισης απορριμμάτων για μικρές και μεσαίες πόλεις, ενώ μπορεί να λειτουργεί σε μια συνοικία μιας μεγάλης πόλης.
ECO City Project

Μια νέα γενιά μονάδων διαλογής απορριμμάτων με σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας απορριμμάτων (turn key solution). Κατά τον σχεδιασμό της συγκεκριμένης μονάδας δημιουργήσαν το απλούστερο δυνατό σύστημα με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Ανέπτυξαν τέσσερις νέους τύπους εξοπλισμού με έναν από αυτούς (διαχωριστής απορριμμάτων  5F (KLME)) να χαίρει διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο
Γνωρίστε τη MOON42: Research, Development & Innovation

Διαβάστε ακόμη

Μενού