Η MOON42 είναι μια Ουγγρική ICT εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, που δραστηριοποιείται σε λύσεις Research, Development & Innovation. Παρέχουν λύσεις συλλογής δεδομένων και ανάπτυξη λογισμικού για Agritech, Environmental, Business και νέας γενιάς mobile commerce λύσεις. Έχει συνέργειες και παρουσία σε έργα σε Ουγγαρία,  Σουηδία, Βραζιλία, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστρία,  Ιταλία, ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες.

Agritech solutions

Smart Farm 42: Με τη χρήση εξειδικευμένου drone και ενός συστήματος αισθητήρων, επιτρέπεται η παρακολούθηση και η χαρτογράφηση των θρεπτικών συστατικών και του νερού, με αποτέλεσμα την ορθότερη διαχείριση στα προβλήματα παροχής θρεπτικών συστατικών και άρδευσης. Παράλληλα, προσφέρει συνδυασμό πληροφοριών για τις καιρικές συνθήκες, βελτιώνοντας την υγεία των φυτών, με ακρίβεια και πρόβλεψη των ασθενειών. Η χρήση του μπορεί να αποφέρει σε αύξηση απόδοσης 30%, ανάπτυξη των κερδών κατά 36%.

Drone Sensory Solutions: Αυτόματος προγραμματισμός πτήσης, αναλύσεις εικόνων και κανάλια επικοινωνίας για τη διαχείριση της καλλιέργειας

Terra Lab solution: Λογισμικό Εργαστηρίου Χημείας Εδάφους

Environmental Solutions

MOON42 WASTE MANAGEMENT SOLUTION

WATERGUARD Λογισμικό υπολογισμού απωλειών νερού: Τοπολογικό μοντέλο δικτύου ύδρευσης προμηθευτή με προσέγγιση βασισμένη στη ροή εργασίας που παρέχει η εκτενής αναφορά. Με δυνατότητα διαμόρφωσης μεγάλου αριθμού παραμέτρων.

MOON42 Waste ManagementEnergy Recovery System: Είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνία που στοχεύει στον καθαρισμό του περιβάλλοντος με βιώσιμο τρόπο, μετατρέποντας τα απόβλητα σε νέα ενέργεια και άλλα υποπροϊόντα. Μέσω του συστήματος ανάκτησης ενέργειας δεν παράγεται δηλητηριώδες υλικό ενώ περίπου το 90% των εισροών αποβλήτων επιστρέφει σε ενέργεια και το υπόλοιπο υλικό μένει περιβαλλοντικά ουδέτερο. Ιδανική λύση για διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων νοσοκομείου ή για χρήση σε δήμους.

Business Solutions

HELISION Εργαλείο Υποστήριξης Αποφάσεων: Ένα ευέλικτο λογισμικό μοντελοποίησης για την υποστήριξη πολύπλοκων οργανισμών στη λήψη αποφάσεων πολλαπλών κριτηρίων, πολλών ενδιαφερομένων. Το MVP είναι έτοιμο και είχε δρομολογηθεί στον τομέα του σχεδιασμού της πόλης και των επιχειρήσεων πιλοτικά στη Βιέννη και τη Στοκχόλμη.

MONDE Media Mobile: Πλατφόρμα παιχνιδιών, πλατφόρμες μουσικής και βίντεο, πλατφόρμα πληρωμών επόμενης γενιάς και πολλές άλλες συγκεκριμένες και θεματικές λύσεις, που χρησιμοποιούνται στις μεγάλες τηλεπικοινωνίες (O2 DE, TIM, Vodafone DE, ES, SA, Swisscom).

MOIA Mobile Taxi: Εφαρμογή για ταξί επόμενης γενιάς με εικονικές στάσεις κοντά στο μέρος που θέλετε να πάτε. Οικονομικό car-pooling – μια εφαρμογή τύπου Uber.

FIELDBACK Mobile Data Gathering:  Ένα έξυπνο και δυναμικό επιχειρησιακό εργαλείο, μια σύνθετη εφαρμογή και σύστημα BO για επαγγελματίες μέσω του οποίου μπορούν να καταγράφονται και να παρακολουθούνται πολλές εργασίες σε καθημερινή βάση. Η αναπτυξιακή λογική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τομείς της οικονομίας, π.χ. δημοσκοπήσεις, μεταφορές, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ.

Πλατφόρμα ροής συναυλιών ONAIR: Online streaming & εικονική αίθουσα συναυλιών

 

Reference Projects:

Ουγγρικό Γεωργικό Επιμελητήριο:  Διαδικτυακή HR εφαρμογή

Πύλη AVHGA: Τραπεζική λύση για αγρότες που βρίσκουν δάνεια και χρηματοδότηση

Ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το Ουγγρικό Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Πρωτοποριακά ψηφιακά υλικά ηλεκτρονικής μάθησης και λύση λογισμικού για τους καθηγητές

Wacaca: Επιστημονική πύλη για υπολογισμούς ποτίσματος

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ Υπουργείο Γεωργίας: Σχεδιασμός άρδευσης και λίπανσης βάσει προβλέψεων

Vodafone Νότια Αφρική: Πύλη Outsourcing

TIM Italy:  Πλατφόρμα για απεριόριστα παιχνίδια (AYCE)

Vodafone Germany: Πλατφόρμα  Music (FTMD)

Orange Αίγυπτος: Εφαρμογή χρέωσης κινητής τηλεφωνίας

Vesta:  Έξυπνη διαχείριση κτιρίων με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και ERP

RevoEd : Διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης

FoodC Go: Cloud λύση τύπου UBER για διανομή πακέτων

Η MOON42 επιθυμεί να επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της στην Ελλάδα, και αναζητά συνεργασίες με Ελληνικές εταιρείες για συμμετοχή σε δημόσια και ιδιωτικά Project.

Διαβάστε πειρισσότερα για τη MOON42

Προηγούμενο άρθρο
Η Ουγγαρία συμμετέχει στη Διεθνή Ηλιακή Συμμαχία
Επόμενο άρθρο
Γνωρίστε τη 3B HUNGARIA: Διαχείριση απορριμμάτων- Μονάδες Ανακύκλωσης

Διαβάστε ακόμη

Μενού