Η εταιρεία HOFEKA είναι ένας Ουγγρικός κατασκευαστής στύλων, βραχιόνων και ειδών φωτισμού δρόμου. Ιδρύθηκε το 1888 και έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση και δημοτικότητα στην Ουγγαρία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Οι λύσεις Smart City της εταιρείας HOFEKA συμβάλλουν σημαντικά στην σύγχρονη και οικονομικά αποδοτική λειτουργία των δήμων. Περιλαμβάνουν έξυπνο φωτισμό δρόμου, συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης, έξυπνη διαχείριση απορριμμάτων, φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικών ποδηλάτων και άλλων ηλεκτρικών συσκευών, αισθητήρες περιβάλλοντος, ασύρματο διαδίκτυο και ενσωματωμένα συστήματα επιτήρησης.

Έξυπνος Φωτισμός δρόμου- Έξυπνος στύλος

Προσφέρει λύσεις σε όλες τις εφαρμογές φωτισμού δρόμου με στόχο τον εκσυγχρονισμό αλλά και την υλοποίηση νέων δικτύων οδοφωτισμού.  Με το ειδικά σχεδιασμένο «έξυπνο στύλο» εξοικονομείται μεγάλη ποσότητα ενέργειας ενώ παράλληλα λειτουργεί και σαν σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο ενσωματωμένος δρομολογητής Wi-Fi παρέχει συνεχείς ευκαιρίες επικοινωνίας και συνεχή ροή πληροφοριών που επιτρέπει τη χρήση του Διαδικτύου για αρκετές εκατοντάδες χρήστες σε ακτίνα 200 μέτρων. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια των δρόμων, καθώς είναι εξοπλισμένο με κουμπί κλήσης έκτακτης ανάγκης και κάμερα παρακολούθησης. Χάρη στη σπονδυλωτή κατασκευή του, ο έξυπνος στύλος μπορεί να προσαρμοστεί και το πεδίο των λειτουργιών του μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω.

Έξυπνο σύστημα Διάβασης πεζών

hofeka smart zebra

Το σύστημα διάβασης πεζών Zebra Smart City αποτελείται από φωτιστικά σώματα και οπτική σήμανση για διαβάσεις πεζών. Το Smart Zebra BOARD τοποθετείται εκ των υστέρων στον υπάρχοντα στύλο και ή ως βραχίονας. Έχει μοναδικό σχεδιασμό και είναι μια εύκολη και πρακτική λύση. Το Smart Zebra BOX περιλαμβάνει φωτιζόμενες λωρίδες LED που αναβοσβήνουν με το πάτημα του κουμπιού. Έχει ασύρματη επικοινωνία και προσφέρουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για τη HOFEKA

 

Προηγούμενο άρθρο
Η Lidl υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με τo HEPA
Επόμενο άρθρο
Το Πανεπιστήμιο Semmelweis και η Roche υπογράφουν Στρατηγική Συμφωνία

Διαβάστε ακόμη

Μενού