Η Benefit Barcode Inc είναι μια Ουγγρική εμπορική εταιρεία που ανέπτυξε μια καινοτόμα πλατφόρμα τη Bercode, με σκοπό να εξυπηρετήσει Οργανισμούς, Φορείς και Κοινότητες (Επιμελητήρια, ΜΚΟ, Δήμους, Ιδρύματα, Οργανώσεις, ΜΜΕ, διάσημους Αθλητές , Ηθοποιούς και Influencers κ.λπ.) που θέλουν να δείξουν στα μέλη της κοινότητάς τους ένα μήνυμα ή μια χειρονομία ή απλά να δώσουν προστιθέμενη αξία στις υπάρχουσες υπηρεσίες τους. Η πλατφόρμα Bercode μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εμπορικές εφαρμογές όπως είναι η είσπραξη πληρωμών ή συνδρομών, η διαχείριση των μελών, για επικοινωνία υπερπροσφορών σε δίκτυα και εταιρείες  Λιανικής. Η πλατφόρμα προσαρμόζεται για να εξυπηρετήσει κάθε είδους Οργανισμό ή μεμονωμένο διαχειριστή μιας συγκεκριμένης  κοινότητας (που αναφέρεται σε πελάτες, θαυμαστές, κατοίκους, υποστηρικτές κ.λπ.) και σε δωρεάν έκδοση, σε ένα οργανωμένο, νομικά εναρμονισμένο πλαίσιο. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα Loyalty Πελατών, η πλατφόρμα Bercode επιτρέπει απεριόριστο αριθμό κοινοτήτων και μελών, σε απεριόριστο αριθμό σημείων αποδοχής παγκοσμίως. Αυτό επιτρέπει την εισαγωγή και χρήση της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το εύρος χρήσης της πλατφόρμας είναι σχεδόν απεριόριστο, καθώς επικοινωνεί στοχευμένα μηνύματα από εκπτώσεις μέχρι υπηρεσίες ή κίνητρα.

Η πλατφόρμα Bercode αποτελεί ένα νέο τρόπο και μια νέα ευκαιρία για μια κοινότητα να αλληλοεπιδράσει με τα μέλη της (πελάτες, υποστηρικτές ή θαυμαστές) παρέχοντας αυτοματοποιημένες διαδικασίες (επικοινωνία μηνύματος, χρέωση, λογιστική ενημέρωση, στατιστικά) ενώ δημιουργεί έναν επιπλέον κύκλο εργασιών για τα δίκτυα λιανικής πώλησης. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, στα Ουγγρικά και στα Σλοβακικά και μπορεί γρήγορα να επεκταθεί σε νέες γλώσσες κατόπιν αιτήματος. Στην Ουγγαρία, αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα χρησιμοποιείται από περισσότερους από 200 εκδότες με πάνω από  1.100 σημεία.  Είναι η πρώτη πλατφόρμα στην παγκόσμια αγορά που να μπορεί να εξυπηρετεί εμπορικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε τόσο περίπλοκο πεδίο και ποιότητα, και σε δωρεάν έκδοση.

Ο στόχος της Bercode είναι η ανάπτυξη συνεργασιών με Έλληνες εκπροσώπους επιμελητηρίων, δήμους, πρακτορεία μάρκετινγκ, διασημοτήτων, influencer, αθλητικών συλλόγων – οργανισμών με μεγάλο αριθμό μελών, πελατών, οπαδών.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο
Οι έξυπνες υγειονομικές λύσεις προσφέρουν μία ευκαιρία στην κρίση της πανδημίας
Επόμενο άρθρο
«Έξυπνο»» Σύστημα Διαχείρισης Εγκαταστάσεων ArchiFM by Tungsram

Διαβάστε ακόμη

Μενού