Το καινοτόμο Ουγγρικό gadget που θα διευκολύνει τη ζωή των Apple fans

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Το καινοτόμο Ουγγρικό gadget που θα διευκολύνει τη ζωή των Apple fans

Οι προσευχές των Apple fans εισακούστηκαν από μια Ουγγρική startup που υπόσχεται να κάνει τη ζωή των χρηστών της Apple πολύ πιο εύκολη. Το 2019, στο CES – τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση ηλεκτρονικών στον κόσμο – στο Λας Βέγκας, το gadget της Ουγγρικής startup κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας του 2019.  Οι προγραμματιστές της,  υποσχέθηκαν ότι αυτή η συσκευή θα γίνει ο σύνδεσμος μεταξύ των κλειστών συστημάτων της Apple και των διαφόρων τύπων αξεσουάρ. Η συσκευή συνδέεται με τις συσκευές Apple ασύρματα, ενώ μπορεί να συνδέσει ένα παραδοσιακό ποντίκι και πληκτρολόγιο για να χρησιμοποιηθεί σε iPhone ή iPad. Η ομάδα της Ουγγρικής startup θα λανσάρει άμεσα τη συσκευή της,  τόσο στην τοπική αγορά της Ουγγαρίας όσο και στη διεθνή αγορά.

Η καινοτόμος συσκευή έχει αμέτρητες λειτουργίες οι οποίες λειτουργούν μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής. Χάρη στην πληθώρα των θυρών, σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε αυτήν. Διαθέτει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που μπορεί να αναβαθμιστεί περαιτέρω χάρη στην υποδοχή κάρτας μνήμης, ώστε να μπορούν να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας με ασφάλεια και ευκολία από κάθε συσκευή Apple. Η συσκευή μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ασφαλή σύνδεση hotspot για δημόσια δίκτυα Wi-Fi και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητός ασύρματος δρομολογητής. Παράλληλα, μπορούν να συνδεθούν ενσύρματα ακουστικά για μουσική, να συνδεθεί με την τηλεόρασή και να προβάλει βίντεο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορτιστής υψηλής ταχύτητας.

Η Ουγγρική startup στοχεύει στη δημιουργία ηλεκτρονικών προϊόντων που θα διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών της Apple και θα επεκτείνουν τη χρηστικότητα των προϊόντων της στην καθημερινή εργασία. Όπως δηλώνουν, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του προϊόντος τους είναι ότι οι χρήστες της Apple δεν θα χρειάζεται να αγοράζουν νέους προσαρμογείς και καλώδια ή να αχρηστεύουν τα παλιά τους αξεσουάρ κάθε φορά που αγοράζουν ένα νέο iPhone, iPad ή MacBook με διαφορετικό βύσμα. Η συσκευή της Ουγγρική startup θα κατασκευαστεί με τη συνεργασία και την υποστήριξη μιας διεθνούς βεληνεκούς Ουγγρικής εταιρείας, ενώ με το διαθέσιμο 5G δίκτυο της Βουδαπέστης, αυτή η συσκευή φαίνεται ότι θα γίνει ακόμη πιο ελκυστική.

Προηγούμενο άρθρο
Η Mercedes επενδύει 141 εκατ. Ευρώ για να κατασκευάσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα EV στην Ουγγαρία
Επόμενο άρθρο
Στην Ουγγαρία δημιουργήθηκαν 150 χλμ. ποδηλατοδρόμων μέσα στο 2020

Διαβάστε ακόμη

Μενού