Η PATELLA είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και διανομής χονδρικής στην Ουγγαρία σήμερα. Συνεργάζεται με περισσότερους από 180 προμηθευτές προσφέροντας πάνω από 9000 προϊόντα. Τα προϊόντα της αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες εξελίξεις και τις πιο καινοτόμες ιατρικές συσκευές αποκατάστασης και οικιακής φροντίδας. Η γκάμα της περιλαμβάνει είδη κινητικής αποκατάστασης (αμαξίδια, ηλεκτρικά αμαξίδια, μπαστούνια, πατερίτσες και περιπατητηρες), είδη στήριξης-όρθωσης (ειδικά στηρίγματα και επιθέματα για αστράγαλο, γόνατο, οσφυϊκή χώρα, καρπός, αγκώνα και λαιμό), είδη νοσοκομειακής επίπλωσης (κρεβάτια με κλίσεις και ειδικό σχεδιασμό, ειδικά στρώματα) και είδη προσωπικής υγιεινής (εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης ποδιών, ειδικά καθίσματα μπάνιου). Το χαρτοφυλάκιο τους περιλαμβάνει προϊόντα που καλύπτονται από το National Health Insurance Fund of Hungary (NEAK).

Η Patella ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς προσφέροντας συνεχώς νέα ανταγωνιστικά προϊόντα ενώ έχει αποκλειστική συμφωνία διανομής με σημαντικούς κατασκευαστές όπως η εταιρεία ανατομικών υποδημάτων Scholl. Το χαρακτηριστικό εμπορικό  της σήμα είναι τα brandnames GM και GMed.

Στόχος της Patella είναι η ανάπτυξη συνεργασιών με Ελληνικές εταιρείες διανομής και η εισαγωγή των προϊόντων τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: https://patella.hu/

Προηγούμενο άρθρο
NOSIBOO: Σχεδιασμένο για φροντίδα
Επόμενο άρθρο
PHARMAFORTE: Συμπληρώματα διατροφής για καθημερινή Υγεία

Διαβάστε ακόμη

Μενού