Η NOSIBOO είναι μια Ουγγρική εταιρία ιατρικών αξεσουάρ με εξειδίκευση στους ρινικούς αναρροφητήρες για μωρά και μικρά παιδιά. Ο ηλεκτρικός ρινικός αναπνευστήρας Nosiboo Pro έχει βραβευτεί με τρία βραβεία για το σχεδιασμό του (Parent Test Award, Γερμανικό Βραβείο Σχεδίασης 2016, Βραβείο Reddot 2014) κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των γονιών. Στη σειρά της Nosiboo περιλαμβάνονται οι ρινικοί αναρροφητήρες (Nosiboo PRO, Nosiboo GO, Nosiboo ECO), η Ρινική συσκευή εισπνοής (Nosiboo SNIF) που είναι μια συμπαγής ρινική συσκευή εισπνοής που συνδυάζει κρυστάλλους αρωματοθεραπείας και αλατιού, καθώς και διάφορα σετ από αξεσουάρ χρήσης αυτών. Η εισπνοή αιθέριων ελαίων διεγείρει το οσφρητικό σύστημα – το μέρος του εγκεφάλου που συνδέεται με τη μυρωδιά.  Η χρήση της βελτιώνει τη διάθεση του παιδιού, ανακουφίζει από το άγχος, το βοηθά να ηρεμήσει και να κοιμηθεί καλύτερα και παρέχει έναν ήπιο τρόπο θεραπείας. Το μίγμα αιθέριων ελαίων της NOSIBOO έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για αυτή και τα συστατικά προέρχονται από βιολογικά ελεγχόμενη καλλιέργεια και έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να δημιουργήσουν ένα φιλικό για τα παιδιά άρωμα.

Οι ρινικοί αναπνευστήρες NOSIBOO είναι υψηλής ποιότητας, αποτελούν ασφαλείς ιατρικές συσκευές και προσφέρουν 100% φυσική και ήπια θεραπεία χωρίς φάρμακα.

Στόχος της NOSIBOO,  είναι η ανάπτυξη συνεργασιών με Ελληνικές εταιρείες διανομής και η εισαγωγή των προϊόντων τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: https://nosiboo.com/

Προηγούμενο άρθρο
NATURLAND: Συνδυασμός παραδοσιακών φυσικών θεραπειών με σύγχρονη ιατρική επιστήμη
Επόμενο άρθρο
PATELLA: Συνεργάτης σε όλα

Διαβάστε ακόμη

Μενού