Ουγγρικά ποδήλατα NEUZER: Καινοτομία, Αξιοπιστία και Value for Money λύση

  1. Αρχική
  2. Μη κατηγοριοποιημένο
  3. Ουγγρικά ποδήλατα NEUZER: Καινοτομία, Αξιοπιστία και Value for Money λύση
Η NEUZER είναι μια Ουγγρική εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων, που ιδρύθηκε το 1987 στο Esztergom. Τα ποδήλατα NEUZER έχουν κερδίσει την αναγνώριση στην παγκόσμια αγορά ποδηλάτων λόγω της καινοτόμου εμφάνισης, της αξιοπιστίας και της εξαιρετικής σχέσης ποιότητας/τιμής τους, εξάγοντας το 50% των 100.00 ποδηλάτων που παράγονται ετησίως στο Esztergom, σε χώρες όπως Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Δανία, Κροατία, Σλοβενία, Ρουμανία, Αυστρία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Με περισσότερους από 165 υπαλλήλους, η Neuzer εκτός από το εργοστάσιο παραγωγής της διαθέτει και ένα καινοτόμο Development Center που περιλαμβάνει μια πολυώροφη αποθήκη 2.700 m2 με 2.500 αποθηκευτικούς χώρους. Η εταιρεία διαθέτει σύστημα συνεχούς ποιοτικού ελέγχου εντός της γραμμής παραγωγής, ενώ το 20% των κατασκευασμένων ειδών ελέγχεται με συσκευές μέτρησης βάσει επιθεώρησης της ίδιας της Neuzer. Η εταιρεία αναπτύσσει παραγωγή πρωτοτύπων ποδηλάτων & δοκιμές πρωτοτύπων, παραγωγή δειγμάτων, δοκιμές ανταλλακτικών, customized εργασίες σέρβις, εκπαίδευση & επισκευή ποδηλάτων.

Η Neuzer συμμετέχει σε πολλά συστήματα ενοικίασης ποδηλάτων σε πολλές πόλεις της Ουγγαρίας: Győr, Hévíz, Komárom, Esztergom, Tata, Veszprém, Eger, Szeged, Debrecen, Pécs, Lake Balaton (950 ποδήλατα) και στο εξωτερικό στη Bratislava (Σλοβακία) και στο Monheim Am Rhein (Γερμανία) με 1500 ποδήλατα. Επιπλέον, συμμετείχε σε ειδικά ποδηλατικά Project σε συνεργασία με τα Ουγγρικά Ταχυδρομεία, την Ουγγρική Αστυνομία, την Πολιτική Φρουρά, την Ουγγρική Ένωση Ποδηλατικού Τουρισμού και τα τοπικά Υπουργεία.

Η NEUZER  επιθυμεί να επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της στην Ελλάδα, και αναζητά συνεργασίες με Ελληνικές εμπορικές εταιρείες που ανήκουν στο χώρο πωλήσεων ποδηλάτων
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο άρθρο
Νέο ερευνητικό-διαγνωστικό κέντρο για τον καρκίνο με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης στην Βουδαπέστη
Επόμενο άρθρο
Η Bosch και το Budapest University of Technology εγκαινιάζουν το Κέντρο Ικανοτήτων

Διαβάστε ακόμη

Μενού