Η Ουγγρική εταιρεία Microstocksolutions LLC παρουσίασε το νέο λογισμικό βίντεο-βιβλιοθήκης VRmeta και της εφαρμογής του για Android κινητές συσκευές που σχεδιάστηκε για επαγγελματίες πολυμέσων και εταιρειών που παράγουν ή χρησιμοποιούν βίντεο. Το λογισμικό λειτουργεί σαν μια βιβλιοθήκη αποθήκευσης των βίντεο, για να βρίσκονται και να μοιράζονται εύκολα.

Το VRmeta, που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε στη Βουδαπέστη, είναι ο πρώτος κόμβος βίντεο-δεδομένων στον κόσμο: μια cloud based πλατφόρμα διαχείρισης βίντεο όπου οι χρήστες κινούνται με βάση το περιεχόμενο, ανακαλύπτοντας βίντεο και εξασφαλίζοντας το περιεχόμενό τους για πάντα.

Είτε ο στόχος είναι η εύκολη δυνατότητα εντοπισμού για ολόκληρη τη βίντεο-βιβλιοθήκη, είτε για να αξιοποιηθούν οι μετρήσεις από όλα τα περιεχόμενα ή τα κλιπ αδειών για να αυξηθούν τα εισερχόμενα έσοδά τους, το VRmeta μπορεί να τα πραγματοποιήσει.

Η εφαρμογή VRmeta για κινητά Android, διαθέσιμη στο Google Play, χρησιμοποιεί την οθόνη αφής οποιασδήποτε κινητής συσκευής για μια αυτοματοποιημένη εμπειρία εν κινήσει που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να έχει πρόσβαση στη βίντεο-βιβλιοθήκη από οπουδήποτε.

«Το VRmeta είναι απαραίτητο για οποιαδήποτε εταιρεία με μια αναπτυσσόμενη βίντεο-βιβλιοθήκη», δήλωσε ο Mark Milstein, ιδρυτής της Microstocksolutions LLC και εφευρέτης της VRmeta, στο Budapest Business Journal.

«Οι εταιρείες της Κεντρικής Ευρώπης, τόσο μεγάλες όσο και μικρές, βρίσκονται στην αιχμή των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και χρησιμοποιούν συνέχεια βίντεο για να πουν τις ιστορίες τους. Η VRmeta τους προσφέρει έναν τρόπο οργάνωσης, κοινής χρήσης και δυνατότητας εντοπισμού των βίντεο τους. Τους δίνει έναν ασφαλή χώρο για να φιλοξενήσουν τα βίντεο τους και τη δύναμη του Amazon AI», προσθέτει.

Το VRmeta μπορεί να βοηθήσει έναν τηλεοπτικό σταθμό για ένα ευρύ φάσμα σεναρίων, έναν στούντιο μετά την παραγωγή ή το τμήμα μάρκετινγκ μιας εταιρείας όπου το βίντεο διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στη δουλειά τους.

Η Microstocksolutions περιγράφει τον εαυτό της ως τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών υποστήριξης για τη βιομηχανία οπτικών μέσων και αναφέρει ότι έχει υπηρετήσει μεγάλους κολοσσούς την τελευταία δεκαετία.

Πηγή: Budapest Business Journal

Προηγούμενο άρθρο
Η Samyang Biopharm θα κατασκευάσει την πρώτη της ευρωπαϊκή μονάδα στο Gödöllő της Ουγγαρίας
Επόμενο άρθρο
RESYSTEN: Αύξηση της ζήτησης για αντιβακτηριακή επικάλυψη

Διαβάστε ακόμη

Μενού