Η Samyang Biopharm θα κατασκευάσει την πρώτη της ευρωπαϊκή μονάδα στο Gödöllő της Ουγγαρίας

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η Samyang Biopharm θα κατασκευάσει την πρώτη της ευρωπαϊκή μονάδα στο Gödöllő της Ουγγαρίας

Η Samyang Biopharm με έδρα τη Νότια Κορέα, που ειδικεύεται σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα, επέλεξε την Ουγγαρία για την πρώτη μονάδα παραγωγής της στην Ευρώπη. Η μονάδα των 26,2 εκατομμυρίων ευρώ θα παράγει συνθετικά υλικά ραμμάτων και θα δημιουργήσει 55 νέες θέσεις εργασίας στο Gödöllő.

Ο όμιλος εταιρειών Samyang της Νότιας Κορέας συνεχώς επεκτείνει το πεδίο δραστηριοτήτων του κατά τη διάρκεια των 90 χρόνων λειτουργίας του, καλύπτοντας τομείς όπως η βιομηχανία τροφίμων, η χημική βιομηχανία, η συσκευασία και η φαρμακευτική βιομηχανία μεταξύ άλλων. Η Samyang EP Ουγγαρίας δραστηριοποιείται στη χημική βιομηχανία. Η μονάδα, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της στο Jászberény το 2010, παράγει πλαστικά είδη για ηλεκτρονικές συσκευές, εξαρτήματα αυτοκινήτων και είδη γραφείου.

Εκτός από τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων, το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο τμήμα της εταιρείας αντιπροσωπεύεται από την Biopharm που επικεντρώνεται στην παραγωγή και στην R&D  φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικής τεχνολογίας. Τώρα το τμήμα αυτό χτίζει την πρώτη του ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής στην Ουγγαρία, όπου θα δημιουργηθούν συνθετικά ιατρικά ράμματα, δημιουργώντας 55 νέες θέσεις εργασίας.

Με αυτήν την επένδυση, οι επενδυτές της Νότιας Κορέας ανοίγουν επίσης έναν άλλο τομέα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει προσελκύσει ιδιαίτερη προσοχή στην Ουγγαρία, ειδικά στην κατασκευή μπαταριών που σχετίζονται με την ηλεκτροκινητικότητα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό επιβεβαιώνεται περαιτέρω από την έρευνα των IBM-PLI-Global Location Trends 2019, σύμφωνα με την οποία το 2018 η Ουγγαρία ήταν ο πιο σημαντικός (1ος) διεθνής προορισμός στην Ευρώπη και κατέλαβε την 5η σε παγκόσμιο επίπεδο από επενδυτές της Νότιας Κορέας.

Πηγή: HIPA

Προηγούμενο άρθρο
Τεχνολογία κλειστής αγροτικής καλλιέργειας: Το κλειδί για τον κόσμο μετά το COVID-19
Επόμενο άρθρο
Νέο λογισμικό βίντεο-βιβλιοθήκης από την Ουγγαρία

Διαβάστε ακόμη

Μενού