Η MOMERT είναι μια Ουγγρική εταιρεία Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού εξειδικευμένη σε συσκευές οικιακής και βρεφονηπιακής φροντίδας. Κατασκευάζει και εμπορεύεται  συσκευές μέτρησης αρτηριακής πίεσης, ψηφιακά θερμόμετρα, υπέρυθρες λάμπες, ψηφιακούς ανιχνευτές αλκοόλ και μια μεγάλη σειρά  βρεφονηπιακής φροντίδας που περιλαμβάνει ηλεκτρονικές και αναλογικές ζυγαριές για μωρά, αποστειρωτές, θήλαστρα, υγραντήρες, θερμόμετρα και νεφελοποιητές.

Οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις της έχουν μεγάλη παραγωγική ικανότητα καθώς ασχολείται με ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συσκευών, από εξοπλισμό σπιτιού μέχρι ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Τα προϊόντα της πωλούνται μέσα από μεγάλες εμπορικές αλυσίδες και υπεραγορές ηλεκτρικών συσκευών , ενώ παράλληλα η εταιρεία διαθέτει ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών διασφαλίζοντας την πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Ο έλεγχος των προϊόντων γίνεται με σύγχρονα εργαλεία μέτρησης από εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης ποιότητας.

Εφαρμόζουν σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 για όλη τη διαδικασία παραγωγής. Η συνολική έκταση παραγωγής τους είναι 12.000 m2, η περιοχή των αποθηκών τους είναι 6.000 m2 και ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων τους είναι 250 άτομα.

Η MOMERT έχει πενήντα χρόνια εμπειρία στην παραγωγή ηλεκτρικού εξοπλισμού, μεγάλη παραγωγική ικανότητα και γκάμα προϊόντων και ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για άμεση εξυπηρέτηση.

Στόχος της MOMERT είναι η ανάπτυξη συνεργασιών με Ελληνικές εταιρείες διανομής και η εισαγωγή των προϊόντων τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://momert.hu/en/

Προηγούμενο άρθρο
USCOM: Kαινοτόμος μη παρεμβατικός εξοπλισμός καρδιαγγειακής και πνευμονικής παρακολούθησης
Επόμενο άρθρο
Οι ηλεκτρονικές υπογραφές πολύτιμες κατά τη διάρκεια της επιδημίας

Διαβάστε ακόμη

Μενού