Η Demium Startups θα ανοίξει γραφείο στη Βουδαπέστη τον Ιούνιο

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η Demium Startups θα ανοίξει γραφείο στη Βουδαπέστη τον Ιούνιο
H ισπανική εταιρία Demium Startups θα ανοίξει γραφείο στη Βουδαπέστη τον Ιούνιο, προσφέροντας νέες ευκαιρίες σε ταλαντούχους Ούγγρους επιχειρηματίες. Στόχος της είναι να δημιουργήσουν startups από την αρχή, εστιάζοντας τόσο σε μεμονωμένα άτομα αλλά και ομάδες.

Η Demium Startups θα ανοίξει πολλά άλλα νέα γραφεία φέτος, αποκαλύπτει ένα δελτίο τύπου που στάλθηκε στο περιοδικό της Βουδαπέστης. Οι αιτήσεις της εταιρείας για το πρώτο ουγγρικό πρόγραμμα «επώασης» έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον πρώτο διαγωνισμό να διεξάγεται στο #AllStartup event.

Η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία startup από την αρχή, εστιάζοντας τόσο σε ιδιώτες όσο και σε ομάδες. Εκτός από το να διδάσκει τη τεχνολογία, την επιχειρηματική ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και τις επικοινωνίες, η Demium προσφέρει επίσης βοήθεια μέσω συμβούλων, διεθνείς διασυνδέσεις εμπειρογνωμόνων και ευκαιρίες αύξησης κεφαλαίου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι με τους πόρους της Demium, οι startup μπορούν να εισέλθουν αμέσως στη διεθνή αγορά. Στις νέες επιχειρήσεις που έχουν ήδη στηθεί, η εταιρεία αναλαμβάνει το ρόλο του επενδυτή με μερίδιο κατοχής 15%.

“Η Βουδαπέστη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Demium, καθώς το εγχώριο οικοσύστημα προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες: πολλά αφοσιωμένα ταλέντα και επιχειρηματικό πνεύμα”, αναφέρει ο Dénes Csiszár, επικεφαλής της Demium Startups Hungary. “Θέλουμε να τους υποστηρίξουμε για να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό τους στους τομείς της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ. Αντί να εξετάσουμε την ιδέα, η μέθοδός μας επικεντρώνεται στο άτομο και την ομάδα, που μπορεί να είναι το κλειδί για τη βιώσιμη επιτυχία”.

Η πρώτη διαδικασία προεπιλογής της Demium θα ξεκινήσει στο #AllStartup event στη Βουδαπέστη, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 και 16 Ιουνίου. Η εταιρεία αναμένει ταλαντούχους, αφοσιωμένους γνώστες τεχνολογίας, άτομα με φιλοδοξίες στο μάρκετινγκ και την επιχειρηματική ανάπτυξη, δυνητικούς ηγέτες επιχειρήσεων αντί για ομάδες και ιδέες.

Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί σε δύο βήματα. Μετά την υποβολή των αιτήσεων, θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια για περίπου 60 άτομα μεταξύ 6 και 12 Ιουνίου, όπου η Demium θα μετρήσει την αφοσίωση, τη δυναμική των ομάδων και το επίπεδο ταλέντου των αιτούντων.

Στη συνέχεια περίπου 30 υποψήφιοι θα παρακολουθήσουν ένα pre-selection event της Demium, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της #AllStartup στο Millenáris Startup Campus. Εκεί οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να γνωρίσουν πιθανούς συνιδρυτές αλλά και να δουλέψουν τις ιδέες τους με τη βοήθεια συμβούλων. Οι 15 καλύτεροι συμμετέχοντες θα εισέλθουν στο πρόγραμμα της Demium. Το πρώτο εξάμηνο πρόγραμμα “επώασης” στην Ουγγαρία θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου, την επομένη της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι Demium Startups έχουν υψηλό ποσοστό επιτυχίας, ενώ το 100% των εταιρειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμά τους λαμβάνουν μια αρχική επένδυση. Το ποσοστό επιβίωσης των Demium Startups είναι περίπου 75% για τα πρώτα 3 χρόνια. Εκτός από το άνοιγμα του γραφείου στη Βουδαπέστη, η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει  γραφεία φέτος και σε Λισαβόνα, Κίεβο, Μινσκ, Βουκουρέστι, Μιλάνο και Αθήνα.

Πηγή:BudapestBusinessJournal

Προηγούμενο άρθρο
Η υπηρεσία Apple Pay ξεκινά επίσημα για τους χρήστες στην Ουγγαρία και το Λουξεμβούργο
Επόμενο άρθρο
Η Ουγγαρία θα χτίσει μια ενεργειακά πράσινη πόλη αξίας 1δις ευρώ

Διαβάστε ακόμη

Μενού