Παγκόσμιο Κύπελλο Drone Racing : 17-18 Σεπτεμβρίου στο ZalaZONE, Ουγγαρία

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Παγκόσμιο Κύπελλο Drone Racing : 17-18 Σεπτεμβρίου στο ZalaZONE, Ουγγαρία

To παγκόσμιο Κύπελλο Drone Racing 2022, το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο FPV που θα γίνει στην Ουγγαρία, θα διεξαχθεί μεταξύ 16 και 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ο χώρος διεξαγωγής είναι η πανεπιστημιακή πίστα δοκιμών ZalaZONE στο Zalaegerszeg.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται σύμφωνα με τους κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αεραθλημάτων, FAI, στο πλαίσιο της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Αεραθλημάτων και της Ουγγρικής Ένωσης Μοντέλων.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αγώνων Drone 2022 θα διεξαχθεί στην πίστα του Πανεπιστημίου ZalaZONE. Η λειτουργικότητα αυτής της ενότητας είναι ένα μικροσκοπικό αντίγραφο της μεγάλης διαδρομής δοκιμών. Ολόκληρο το τμήμα τροχιάς θα έχει επιφάνεια ασφάλτου 8500 m2 και θα έχει τα πιο σημαντικά δυναμικά στοιχεία τροχιάς που θα επιτρέπουν δοκιμές δυναμικής του οχήματος, ειδικά σε χαμηλότερες ταχύτητες, και ένα περιβάλλον για στοχευμένες δοκιμές αυτοματοποιημένων και αυτόνομων οχημάτων. Το στοιχείο της πίστας περικλείεται από ένα δίχτυ ασφαλείας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και χρησιμεύει ως ασφαλής χώρος για αγώνες drone.

Zalazone Event Registration

FPV αγωνιστικά drones

Τα αγωνιστικά drones FPV υψηλής ταχύτητας πολλαπλών ρότορων χαρακτηρίζονται από ακραίες παραμέτρους. Από τη μία πλευρά, οι αριθμοί είναι πολύ μικροί: το βάρος ενός αεροπλάνου χωρίς μπαταρία είναι μικρότερο από 250 g, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι μικρότερη από 2000 mAh και ο αριθμός των γύρων είναι μόνο 3. Από την άλλη, σημειώνονται πολύ σοβαρές επιδόσεις: επιτάχυνση 0-100 km/h σε 1,2-1,5 δευτερόλεπτα, επιτάχυνση από όρθια εκκίνηση πάνω από 12 g, ταχύτητες 160-180 km/h σε μέση πίστα .

Πηγή: : ZalaZONE

 

Προηγούμενο άρθρο
Εργοστάσιο μπαταριών CATL: Tο μεγαλύτερο Ουγγρικό επενδυτικό Greenfield έργο
Επόμενο άρθρο
Η Ουγγαρία πρωτοπορεί στην Ηλεκτροκίνηση

Διαβάστε ακόμη

Μενού