Η Βουδαπέστη ανάμεσα στις ασφαλέστερες πόλεις παγκοσμίως

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η Βουδαπέστη ανάμεσα στις ασφαλέστερες πόλεις παγκοσμίως

Προκειμένου να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός ταξιδιών για τις γυναίκες που θέλουν να ταξιδέψουν μόνες, αλλά προβληματίζονται για το ποια χώρα είναι αρκετά ασφαλής για να ταξιδέψουν μόνες, ο ταξιδιωτικός ιστότοπος WayAway δημοσίευσε μια λίστα με τις πιο ασφαλείς πόλεις, σύμφωνα με την οποία η Βουδαπέστη βρίσκεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής λίστας και στην τρίτη θέση παγκοσμίως.

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα WayAway έχει μελετήσει περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο για να καθορίσει τις 30 πιο ασφαλείς πόλεις για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε συνεντεύξεις με ντόπιους, τις τελευταίες εκθέσεις ασφάλειας από διάφορες πηγές και ανεξάρτητες ταξινομήσεις ασφαλείας των πόλεων.

Σύμφωνα με το περιοδικό Time Out magazine, η Βουδαπέστη βρίσκεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής λίστας και η ουγγρική πρωτεύουσα βρίσκεται επίσης στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Την πρώτη και τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν αντίστοιχα η πρωτεύουσα της Ισλανδίας Ρέικιαβικ και η πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο Σαν Χουάν. Μεταξύ των κορυφαίων 30 πόλεων της ΕΕ ήταν επίσης η Μαδρίτη (5η), το Μόναχο (8η), το Βερολίνο (10η), η Βιέννη (16η), η Βαρκελώνη (18η) και η Πράγα (29η).

Budapest

Μιλώντας για τη λίστα και τις ανησυχίες για την ασφάλεια των γυναικών σχετικά με τα ταξίδια, ο επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της WayAway, κ. Janis Dzenis, είπε: «Όχι μόνο υπάρχει ηθική υποχρέωση στο να κάνουμε τις γυναίκες ταξιδιώτες να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά υπάρχει και μια δυνητική ευκαιρία για νέους προορισμούς και ταξίδια που θα μπορούν να παρέχουν εγγυήσεις ασφάλειας στις γυναίκες ταξιδιώτες, αυξάνοντας τις πωλήσεις και την αφοσίωσή τους σε ένα κοινό που αποτελεί… τον μισό πληθυσμό».

Πηγή: Hungary Today

Προηγούμενο άρθρο
Μια νέα σειρά από βιολογικές μπύρες αναπτύχθηκε από εναλλακτικά δημητριακά στην Ουγγαρία
Επόμενο άρθρο
JURA: Το παγκόσμιο εμπορικό brand στο Security Printing

Διαβάστε ακόμη

Μενού