Η Ουγγρική Ganz ανακοινώνει νέα τεχνολογική επένδυση αξίας 12 εκατ. ευρώ

  1. Αρχική
  2. Μηχανολογικός τομέας
  3. Η Ουγγρική Ganz ανακοινώνει νέα τεχνολογική επένδυση αξίας 12 εκατ. ευρώ

Η Ganz Transformers and Electric Rotating Machines (Ganz) θα πραγματοποιήσει νέα τεχνολογική επένδυση αξίας 12 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα ανάπτυξης Rotating Machine 2.0 θα επικεντρωθεί στην αναβάθμιση των εργαλείων και του εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή και στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής των μηχανών. Η Ganz ξεκίνησε εκ νέου την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Tápiószele το 2020 και χάρη στις εκτεταμένες κατασκευαστικές δραστηριότητες της εταιρείας, οι μετασχηματιστές και οι περιστρεφόμενες μηχανές της χρησιμοποιούνται πλέον σε όλες τις μεγάλες βιομηχανίες.

GANZ

Στα τέλη του 2023, οι μικρές αναβαθμίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες. Η όλη επένδυση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο ετών. Ως αποτέλεσμα του επενδυτικού προγράμματος, η Ganz αναμένει σημαντική αύξηση των παραγγελιών για το τμήμα Rotating Machines την επόμενη περίοδο, με τις πωλήσεις να αναμένεται να τριπλασιαστούν εντός τριών ετών. Ο κ. Jan Prins, διευθύνων σύμβουλος της Ganz Transformer and Electrical Rotating Machines δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια, η Ganz έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην Ουγγαρία και διεθνώς, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία των εργαζομένων στον τομέα της μηχανικής και στις προσαρμοσμένες λύσεις. Μέσω του προγράμματος ανάπτυξης Rotating Machines 2.0, θα βελτιώσουν περαιτέρω την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Από την αναδιοργάνωση το 2020, η εταιρεία έχει αναδιοργανώσει σημαντικά τις τρεις επιχειρηματικές της μονάδες. Το 2022, η Ganz ανέπτυξε το σύστημα παρακολούθησης Intelligent Solutions για μετασχηματιστές, το οποίο επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση της κατάστασης του μετασχηματιστή. Αυτό το καινοτόμο σύστημα επεκτάθηκε αργότερα στο τμήμα Rotating Machines. Η τεχνολογία παρακολούθησης Intelligent Solutions μπορεί να παρέχει συνεχή ψηφιακή παρακολούθηση των περιστρεφόμενων μηχανημάτων. Αυτή η πρωτοποριακή εξέλιξη θα συμβάλει στη βελτίωση της ενεργειακής ασφάλειας διασφαλίζοντας ότι οι ηλεκτρικές μηχανές με διάρκεια ζωής έως και 30-40 χρόνια μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν αξιόπιστα και με ασφάλεια.

«Μετά την ανάπτυξη έξυπνων λύσεων και την επέκταση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών μας, κάνουμε ένα άλλο σημαντικό βήμα για να διασφαλίσουμε ότι η Ganz βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών ψηφιοποίησης της βαριάς βιομηχανίας παγκοσμίως και ότι είναι ένα ισχυρό διεθνές brand όχι μόνο σαν κατασκευαστής αλλά και σαν πάροχος υπηρεσιών στην αγορά μετασχηματιστών και περιστρεφόμενων μηχανημάτων», πρόσθεσε ο k. Bence Flösser, διευθυντής μηχανικής στην Ganz Rotating Machines.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει αυξήσει τις πωλήσεις του κλάδου Rotating Machines κατασκευάζοντας κινητήρες και γεννήτριες για την Ουγγρική και ευρωπαϊκή αγορά. Τα μηχανήματα που αναπτύσσονται στα εργοστάσια της Ganz χρησιμοποιούνται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, από διεθνείς εταιρείες στις βιομηχανίες ανακύκλωσης, τσιμέντου και χάλυβα, καθώς και από εταιρείες που απαιτούν εξειδικευμένα, εξατομικευμένα μηχανήματα.

Πηγή: Budapest Business Journal

Προηγούμενο άρθρο
Το Szeged επεκτείνει το βιώσιμο σύστημα Γεωθερμικής τηλεθέρμανσης
Επόμενο άρθρο
Ετήσιο ανοιξιάτικο φεστιβάλ στη Βουδαπέστη με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις

Διαβάστε ακόμη

Μενού