Ετήσιο ανοιξιάτικο φεστιβάλ στη Βουδαπέστη με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Ετήσιο ανοιξιάτικο φεστιβάλ στη Βουδαπέστη με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις

Το φετινό Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της Βουδαπέστης θα περιλαμβάνει πάνω από σαράντα εκδηλώσεις σε τριάντα χώρους, συμπεριλαμβανομένων θεάτρων, εκθεσιακών και συναυλιακών αιθουσών μεταξύ 29 Απριλίου και 12 Μαΐου.

Budapest spring festival

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Budapest Brand, δήλωσε ότι η εκδήλωση συνδέεται με την 20ή επέτειο από την ένταξη της Ουγγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πολλά από τα προγράμματα «να αντανακλούν τις πνευματικές και συναισθηματικές σχέσεις της Ουγγαρίας με την Ευρώπη». Οι νέοι χώροι θα περιλαμβάνουν το θέατρο Merlin που άνοιξε ξανά πρόσφατα και το Δημαρχείο.

Το φετινό φεστιβάλ θα ανοίξει με μια συναυλία από την ορχήστρα Chamber Orchestra of Europe στις 29 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσει μια υπαίθρια συναυλία για την έναρξη του Φεστιβάλ Τζαζ της Βουδαπέστης,  γιορτάζοντας την 20η επέτειο από την ένταξη της Ουγγαρίας στην ΕΕ στις 30 Απριλίου. Διεθνείς θεατρικές παραστάσεις θα περιλαμβάνουν το Rimini Protokoll από τη Γερμανία, το Roger Bernat/FFF από την Ισπανία, το Cirque Inextremiste από τη Γαλλία, τους Hooligan Art Community από την Ουκρανία και το Sarajevo War Theatre από τη Βοσνία.

Πηγή: XpatLoop

Προηγούμενο άρθρο
Η Ουγγρική Ganz ανακοινώνει νέα τεχνολογική επένδυση αξίας 12 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθρο
18 νέα Logistics parks θα δημιουργηθούν στην Ουγγαρία

Διαβάστε ακόμη

Μενού