Η IBM αναπτύσσεται στην Ουγγαρία – VIDEO REPORT

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η IBM αναπτύσσεται στην Ουγγαρία – VIDEO REPORT

Το IBM Client Innovation Center στο Székesfehérvár της Ουγγαρίας, που παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες  πληροφορικής, αποφάσισε να δημιουργήσει 300 νέες θέσεις εργασίας. Η επένδυση, συνολικής αξίας 9,7 εκατομμυρίων ευρώ, θα πραγματοποιηθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, διατηρώντας ταυτόχρονα τον τρέχοντα αριθμό εργαζομένων.

Η νέα επένδυση θα σχετίζεται με την απομακρυσμένη παρακολούθηση συστημάτων λογισμικού υπολογιστών. Η απομακρυσμένη παρακολούθηση σημαίνει την επίβλεψη της λειτουργίας επιχειρησιακών και χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, την προώθηση της ομαδικής εργασίας καθώς και τα συστήματα παραγωγικής υποστήριξης διεθνών πελατών.

Παράλληλα η IBM  στην Ουγγαρία διατηρεί στενές σχέσεις με τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μέσω του προγράμματος Διπλής Εκπαίδευσης που ξεκίνησε επίσημα το 2015, ενώ μέχρι τώρα 71 φοιτητές από τα Πανεπιστήμια Óbuda και Corvinus έχουν ενταχθεί στα κέντρα της IBM.

Η Ουγγαρία έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή κέντρα επιχειρηματικών υπηρεσιών στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης την τελευταία δεκαετία, ενώ με βάση τα τελευταία στοιχεία από το HIPA , 131 Business Services Centres προσφέρουν σε 63.892 άτομα ανάλογες θέσεις εργασίας και μακροχρόνιες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Πηγή: HIPA

Προηγούμενο άρθρο
Η Ουγγαρία μεταξύ των κορυφαίων παραγωγικών χωρών οίνου στην ΕΕ
Επόμενο άρθρο
Η εταιρεία Schott θα παράγει στην Ουγγαρία την αμπούλα για το εμβόλιο COVID-19

Διαβάστε ακόμη

Μενού