Η Hübris Brewery είναι μια Oυγγρική ζυθοποιία που ιδρύθηκε το 2015 και μέσα σε μία δεκαετία έγινε μια από τις πιο σύγχρονες μικροζυθοποιίες της χώρας. Το σύγχρονο ζυθοποιείο τους εδρεύει στο Székesfehérvár (προάστιο της Βουδαπέστης) και έχει ετήσια παραγωγή 300.000 λίτρα. Παράγουν 12 premium τύπους μπύρας (Pilsner, Lager, IPA, Weisse, Pale ale, Rudler, Cherry Beer, Wit Beer) ενώ οι βασικές αξίες της ζυθοποιίας Hubris είναι η ποιότητα, η απλότητα, το χιούμορ και το στυλ. Οι συνταγές τους είναι κλασικές αλλά προσαρμοσμένες σύμφωνα στις σημερινές τάσεις, ενώ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της βύνης και του λυκίσκου. Η Ζυθοποιία Hubris έχει ήδη παρουσία στην Ουγγαρία και τη Σλοβακία.

HUBRIS

Premium Beers
Pilsner: Χαρακτηριστικό, ελαφρώς πικρή lager με αχυροκίτρινο χρώμα.
Lager: Μια αμερικάνικη pale lager μπύρα με ελαφρύ εσπεριδοειδές άρωμα με χαμηλότερο ποσοστό αλκοόλ.
IPA: Το Cold IPA επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ πικράδας και σπιρτάδας. Η γενναιόδωρη ποσότητα λυκίσκου που προστίθεται κατά τη διάρκεια της παρασκευής προσθέτει λαμπερές νότες εσπεριδοειδών, τροπικών φρούτων και ένα λεπτό άρωμα πεύκου.
Raspberry Weisse: Η βάση της μπύρας είναι η Berliner Weisse, στην οποία προσθέτουν μια μεγάλη δόση πολτού βατόμουρου.
Pale Ale: Η γεύση της μπύρας δίνεται από τον αρμονικό συνδυασμό βύνης και λυκίσκου, που έχει ως αποτέλεσμα μια ισορροπημένη, πικρή γεύση. Το άρωμα λυκίσκου στη μπύρα δίνει στη μπύρα φρεσκάδα και νότες εσπεριδοειδών.
Rudler: Ένα δροσιστικό μείγμα από ελαφριά μπύρα και πραγματική λεμονάδα. Είναι μια δροσερή, φρουτώδης μπύρα που τραβάει την προσοχή χάρη στις λαμπερές νότες του λεμονιού και του γκρέιπφρουτ και τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε αλκοόλ.
Cherry Beer: Η kraft μπύρα βύσσινο, μια γευστική βόμβα, ένα αποτέλεσμα ποιοτικών συστατικών και προσεκτικής επεξεργασίας. Η μπύρα περιέχει 10% αληθινό βύσσινο, που της δίνει μια φρέσκια, φρουτώδη γεύση.
Wit Beer: Η μπύρα Wit είναι μια ελαφριά, πικάντικη μπύρα σίτου, που παρασκευάζεται από βύνη σίτου, λυκίσκο και πολλά μπαχαρικά όπως κόλιανδρος, λεμονόχορτο, κάρδαμο και κουμ κουάτ που προσδίδουν στη μπύρα μια μοναδική γεύση.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο
Ουγγρική Καινοτομία: H-Vend Νέο Μηχάνημα αυτόματης πώλησης βασισμένο στην AI
Επόμενο άρθρο
Η Ουγγαρία πρώτη στην Ευρώπη στις Πράσινες Ενεργητικές Μεταφορές

Διαβάστε ακόμη

Μενού