Η GRABOPLAST είναι μια ουγγρική εταιρεία κατασκευής δαπέδων με περισσότερα από 117 χρόνια εμπειρίας. Η Graboplast έχει εξελιχθεί στην κορυφαία εταιρεία κατασκευής δαπέδων στην Κεντρική Ευρώπη και περισσότερο από το 90% των εσόδων της προέρχεται από εξαγωγές. Εκτός από τα δάπεδα για σπίτια και εσωτερικούς χώρους, η γκάμα προϊόντων της Graboplast εξειδικεύεται σε προϊόντα δαπέδων για δημόσια χρήση (μέσα μεταφορών), εκθεσιακών χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων, νοσοκομείων και σχολείων. Τα προϊόντα της Graboplast κατασκευάζονται με χρήση καινοτόμου τεχνολογίας και τα προϊόντα της έχουν σημεία πώλησης σε πάνω από 100 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Οι χρησιμοποιούμενες  πρώτες ύλες στις διαδικασίες παραγωγής είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ πληρούν τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού κανονισμού REACH (Καταχώριση, Αξιολόγηση, Εξουσιοδότηση και Περιορισμός Χημικών Προϊόντων).

Κατηγορίες προϊόντων

Vinyl floors for home: Με την εμπειρία της πάνω από 50 ετών στον τομέα της κατασκευής δαπέδων από φύλλα βινυλίου, η Graboplast προσφέρει μια καινοτόμο λύση για όλες τις απαιτήσεις

Parquet for home: Η κατασκευή προϊόντων με σήμανση CE γίνεται στο πλαίσιο αυστηρών συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης προκειμένου να διατηρηθεί συνεχώς η εγγυημένη ποιότητα. Στη Graboplast, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παρκέ στην Ευρώπη, η αξιοπιστία αυτών των συστημάτων είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα ISO9001 και ISO14001.

SPC flooring Public : Το μεγάλο πλεονέκτημα του δαπέδου Graboplast SPC είναι ο άκαμπτος πυρήνας του, ο οποίος λόγω της σύνθεσής του (Stone Polymer Composite) είναι πολύ πιο ανθεκτικός και σταθερός από τα παραδοσιακά δάπεδα. Παρέχει τέλεια οπτική εμπειρία στην εμφάνιση και λόγω της αντοχής του στο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Transport: Οι λύσεις της Graboplast για τα μέσα μαζικής μεταφοράς περιλαμβάνουν επενδύσεις δαπέδου βινυλίου σε ρολά που αποτελούνται από διαφορετικά στρώματα. Το στρώμα φθοράς των ετερογενών καλυμμάτων δαπέδου βινυλίου είναι κατασκευασμένο από διαφανές PVC προσφέροντας μέγιστη αντοχή στη φθορά. Η ενίσχυση από ίνες γυαλιού μεταξύ των στρωμάτων εγγυάται εξαιρετική σταθερότητα διαστάσεων. To graboVoyage αποτελεί την πιο ιδανική λύση για κάθε τύπο λεωφορείου.

Sport : Όλα τα προϊόντα της Graboplast προορίζονται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους αθλητισμού. Τα αθλητικά δάπεδα βινυλίου Grabo και τα συστήματα αθλητικών παρκέ παρέχουν ανθεκτική, ασφαλή και αισθητικά ελκυστική βάση τόσο για επαγγελματικές όσο και για ερασιτεχνικές αθλητικές δραστηριότητες. Οι παγκόσμιες αναφορές τους είναι σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Floors for Shows: Τα προϊόντα Grabo Show ικανοποιούν τις ευέλικτες ανάγκες και απαιτήσεις της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας και του χορού.

Διαβάστε περισσότερα για τη GRABOPLAST

Προηγούμενο άρθρο
CITY AI: Smart λύση για smart πόλεις!
Επόμενο άρθρο
Το πρόγραμμα κοινής χρήσης ποδηλάτων στη Βουδαπέστη επεκτείνεται

Διαβάστε ακόμη

Μενού