Γνωρίστε την Ουγγρική KARASZY για αμορτισέρ για τρένα, λεωφορεία, φορτηγά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα

  1. Αρχική
  2. Μηχανολογικός τομέας
  3. Γνωρίστε την Ουγγρική KARASZY για αμορτισέρ για τρένα, λεωφορεία, φορτηγά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα
H ουγγρική εταιρεία KÁRÁSZY (KARSUS) είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη και ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων αμορτισέρ. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει αμορτισέρ για τρένα, λεωφορεία, φορτηγά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα παγκοσμίως, με παρουσία σε Ινδία, Αίγυπτο, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Ρωσία, Αυστρία, Ρουμανία, Αυστραλία, Τουρκία και  Λιθουανία. Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, βοηθούν στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και επανασχεδιάζουν υπάρχοντα προϊόντα προκειμένου να εξασφαλίσουν εξοικονόμηση κόστους,  προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για πλήθος οχημάτων. Μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, με προσαρμοσμένη σχεδίαση, δοκιμές και υποστήριξη πρωτοτύπων, παραγωγή μικρής ή μεγάλης σειράς. Τα αμορτισέρ KÁRÁSZY έχουν σχεδιαστεί βάσει κριτηρίων βιωσιμότητας, υψηλής απόδοσης και αντοχής.  Είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά ενώ μπορούν να λειτουργήσουν με εκτεταμένες λειτουργίες έως και 25-30 χρόνια καθόλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

Πλεονεκτήματα
Αξιοπιστία, κύρος και καινοτομία: Η Kárászy είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αμορτισέρ στην Κεντρική Ευρώπη. Η καινοτομία και οι συνεργασίες προστιθέμενης αξίας αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της. Παράλληλα, η εταιρεία εδώ και χρόνια συνεργάζεται με πανεπιστήμια διεθνής κλίμακας και συμμετέχει ενεργά στην προώθηση της επιστήμης και της τεχνολογίας της μηχανικής.
Διεθνής παρουσία: Παρουσία σε Ινδία, Αίγυπτο, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Ρωσία, Αυστρία, Ρουμανία, Αυστραλία, Τουρκία και  Λιθουανία.
Ευελιξία: Μπορούν να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις των σιδηροδρομικών εταιρειών με παραγγελίες μικρής παρτίδας, μεμονωμένες ή/και πρωτότυπες ή μεγάλου όγκου παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα για την KARASZY

Προηγούμενο άρθρο
Κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την Ουγγαρία! Μήπως πρέπει να το σκεφτείτε και εσείς?
Επόμενο άρθρο
Νέα Ουγγρική πράσινη εφεύρεση: Σταθμός αναπλήρωσης αποσμητικού

Διαβάστε ακόμη

Μενού