Στη 2η διεθνή BEYOND Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2022, o Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου Ουγγαρίας (HEPA) θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει την Ουγγρική εταιρεία Τεχνολογίας MOON42:

Η MOON42 είναι μια Ουγγρική ICT εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, που δραστηριοποιείται σε λύσεις Research, Development & Innovation. Παρέχουν λύσεις συλλογής δεδομένων και ανάπτυξη λογισμικού για Agritech, Educational, Environmental, Business και Commercial λύσεις. Έχει συνέργειες και παρουσία σε έργα σε Ουγγαρία,  Σουηδία, Βραζιλία, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστρία,  Ιταλία, ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες.

Agritech solutions

moon42 smart farming drone solution

Smart Farm 42: Με τη χρήση εξειδικευμένου drone και ενός συστήματος αισθητήρων, επιτρέπεται η παρακολούθηση και η χαρτογράφηση των θρεπτικών συστατικών και του νερού, με αποτέλεσμα την ορθότερη διαχείριση στα προβλήματα παροχής θρεπτικών συστατικών και άρδευσης. Παράλληλα, προσφέρει συνδυασμό πληροφοριών για τις καιρικές συνθήκες, βελτιώνοντας την υγεία των φυτών, με ακρίβεια και πρόβλεψη των ασθενειών. Η χρήση του μπορεί να αποφέρει σε αύξηση απόδοσης 30%, ανάπτυξη των κερδών κατά 36%.

Drone Sensory Solutions: Αυτόματος προγραμματισμός πτήσης, αναλύσεις εικόνων και κανάλια επικοινωνίας για τη διαχείριση της καλλιέργειας

Terra Lab solution: Λογισμικό Εργαστηρίου Χημείας Εδάφους

Digital Educational solutions

moon42 learning platform

Full e-learning framework Revo-ED: Η πρώτη εκπαιδευτική λύση της MOON42 ήταν ένα πλήρες οικοσύστημα ηλεκτρονικής εκμάθησης με το όνομα LeOn (Learning Online), που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 με καλυμμένα όλα τα διεθνή πρότυπα (SCORM και το LMS) και ήταν ένα πολύ σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης. Αργότερα το επέκτειναν με έναν επεξεργαστή προγράμματος σπουδών που βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια προσέγγιση (LeOn Editor). Τα προγράμματα σπουδών είχαν διαφορετικές προσεγγίσεις με βάση τις μαθησιακές συνήθειες. Το σύστημα ήταν σε θέση να ανακαλύψει τις διαφορετικές συνήθειες, ώστε ο επεξεργαστής περιεχομένου να μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των χρηστών.

Webydoo: Εφαρμογή Storyboard για τα σχολεία και για τα κέντρα διδασκαλίας.

1000 Motives: Κονσόλα οθόνη αφής και διαδικτυακή εφαρμογή για το Ουγγρικό Μουσείο Εθνογραφίας.

 

Environmental Solutions

MOON42 WASTE MANAGEMENT SOLUTION

WATERGUARD Λογισμικό υπολογισμού απωλειών νερού: Τοπολογικό μοντέλο δικτύου ύδρευσης προμηθευτή με προσέγγιση βασισμένη στη ροή εργασίας που παρέχει η εκτενής αναφορά. Με δυνατότητα διαμόρφωσης μεγάλου αριθμού παραμέτρων.

MOON42 Waste Management – Energy Recovery System: Είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνία που στοχεύει στον καθαρισμό του περιβάλλοντος με βιώσιμο τρόπο, μετατρέποντας τα απόβλητα σε νέα ενέργεια και άλλα υποπροϊόντα. Μέσω του συστήματος ανάκτησης ενέργειας δεν παράγεται δηλητηριώδες υλικό ενώ περίπου το 90% των εισροών αποβλήτων επιστρέφει σε ενέργεια και το υπόλοιπο υλικό μένει περιβαλλοντικά ουδέτερο. Ιδανική λύση για διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων νοσοκομείου ή για χρήση σε δήμους.

Business Solutions

HELISION Εργαλείο Υποστήριξης Αποφάσεων: Ένα ευέλικτο λογισμικό μοντελοποίησης για την υποστήριξη πολύπλοκων οργανισμών στη λήψη αποφάσεων πολλαπλών κριτηρίων, πολλών ενδιαφερομένων. Το MVP είναι έτοιμο και είχε δρομολογηθεί στον τομέα του σχεδιασμού της πόλης και των επιχειρήσεων πιλοτικά στη Βιέννη και τη Στοκχόλμη.

MONDE Media Mobile: Πλατφόρμα παιχνιδιών, πλατφόρμες μουσικής και βίντεο, πλατφόρμα πληρωμών επόμενης γενιάς και πολλές άλλες συγκεκριμένες και θεματικές λύσεις, που χρησιμοποιούνται στις μεγάλες τηλεπικοινωνίες (O2 DE, TIM, Vodafone DE, ES, SA, Swisscom).

MOIA Mobile Taxi: Εφαρμογή για ταξί επόμενης γενιάς με εικονικές στάσεις κοντά στο μέρος που θέλετε να πάτε. Οικονομικό car-pooling – μια εφαρμογή τύπου Uber.

FIELDBACK Mobile Data Gathering:  Ένα έξυπνο και δυναμικό επιχειρησιακό εργαλείο, μια σύνθετη εφαρμογή και σύστημα BO για επαγγελματίες μέσω του οποίου μπορούν να καταγράφονται και να παρακολουθούνται πολλές εργασίες σε καθημερινή βάση. Η αναπτυξιακή λογική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τομείς της οικονομίας, π.χ. δημοσκοπήσεις, μεταφορές, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ.

Πλατφόρμα ροής συναυλιών ONAIR: Online streaming & εικονική αίθουσα συναυλιών

Περισσότερα για τη MOON42

 

Προηγούμενο άρθρο
BEYOND Expo: Γνωρίστε την SANXO
Επόμενο άρθρο
BEYOND Expo: Γνωρίστε την CARDWARE

Διαβάστε ακόμη

Μενού