Η Tungsram υποστηρίζει τις Ουγγρικές startups, ως συνεργάτης της InnoEnergy

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η Tungsram υποστηρίζει τις Ουγγρικές startups, ως συνεργάτης της InnoEnergy

Στα τέλη Νοεμβρίου, υπεγράφη μια μακροπρόθεσμη συμφωνία εταιρικής σχέσης μεταξύ InnoEnergy, του κορυφαίο επενδυτή στην Ευρώπη στη βιώσιμη διαχείριση της ενέργειας, και Tungsram, της ομάδα που συνεχίζει την 122 ετών παράδοση της ευρωπαϊκής καινοτομίας. Υπό την καθοδήγηση του νέου ιδιοκτήτη, η τελευταία ξεκίνησε ριζική, εκτεταμένη ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της την άνοιξη, προκειμένου η εταιρεία να καταστεί γνωστή ως Ευρωπαϊκός κατασκευαστής, βάσει των Ουγγρικών παραγωγικών ικανοτήτων.

Η διαδικασία αυτή είναι απόλυτα συμβατή με τη συνεργασία με την InnoEnergy, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό να προωθηθούν τα νέα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις στην αγορά, εμπλέκοντάς τους σε μια ενεργή συνεργασία με την εγχώρια σκηνή των startups.

«Παρά τη μακρά ιστορία του, από τον Απρίλιο και την αλλαγή της ιδιοκτησίας, η Tungsram θεωρείται startup», δήλωσε ο Jörg Bauer, Διευθύνων Σύμβουλος της Tungsram Group. «Μετά την 4η βιομηχανική επανάσταση που ζούμε σήμερα, εργαζόμαστε συνεχώς για να είμαστε οι πρώτοι που θα εισαγάγουν τις τεχνολογίες του μέλλοντος, καθώς και τις έξυπνες τεχνολογίες στον τομέα της τεχνολογίας φωτισμού. Καθ’ όλη τη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος, βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στους εταίρους μας και σε άλλες startups που είναι πρόθυμες να ενωθούν μαζί μας, ενώ παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες μέσω του υπό κατασκευή Ανοικτού Κέντρου Καινοτομίας μας για την ανάπτυξη των προϊόντων που διευκολύνουν τη βιώσιμη διαχείριση της ενέργειας».

Με βάση τη συμφωνία, η Tungsram θα γίνει ενεργός συμμετέχων στους τομείς της εκπαίδευσης, της καινοτόμου διαχείρισης έργων και των υπηρεσιών επιχειρηματικής ανάπτυξης, υπηρεσίες στις οποίες εξειδικεύεται η InnoEnergy.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Προηγούμενο άρθρο
Ουγγρικές επιχειρήσεις παρουσίασαν τις τεχνολογίες τους στο Infocom World 2018
Επόμενο άρθρο
Η Robert Bosch συνεχίζει να αναπτύσσεται στην Ουγγαρία

Διαβάστε ακόμη

Μενού