Η PEPCO κατασκευάζει νέο περιφερειακό κέντρο διανομής στην Ουγγαρία

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η PEPCO κατασκευάζει νέο περιφερειακό κέντρο διανομής στην Ουγγαρία
Η PEPCO, δραστηριοποιείται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και διανέμει είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης. Τον Απρίλιο του 2019 ξεκίνησε επένδυση στην πόλη Gyál της Ουγγαρίας.

Πρόκειται για την κατασκευή ενός κέντρου διανομής 100.000 τμ. Η πολωνική εταιρεία θα δημιουργήσει 400 νέες θέσεις εργασίας στην πρώτη φάση του έργου, αξίας 85 εκατομμυρίων ευρώ.

Η PEPCO είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες λιανικής της Ευρώπης. Δραστηριοποιείται επί του παρόντος με πάνω από 1.600 καταστήματα στην Τσεχική Δημοκρατία, την Κροατία, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2004 στην Πολωνία και έκτοτε επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Επί του παρόντος, απασχολεί 16.000 άτομα σε 11 χώρες της περιοχής.

Ο αριθμός των καταστημάτων έχει φθάσει τα 140 μέχρι τώρα στην Ουγγαρία. Η επονομαζόμενη Pepkor Hungary Kft πραγματοποίησε κέρδη 36 δις HUF για 2017/2018, ενώ απασχολεί περίπου 1500 άτομα.

Το νέο κέντρο διανομής θα εξυπηρετεί τα υφιστάμενα 140 καταστήματα στην Ουγγαρία, καθώς και περισσότερα από 500 καταστήματα στην Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Η εγκατάσταση θα είναι εξοπλισμένη με τεχνολογίες όπως μονάδες διπλού δίσκου, συλλογή φωνής και φορτηγά παλετών AGV. Από την άνοιξη του 2020, θα δημιουργηθούν 400 νέες θέσεις εργασίας και αυτός ο αριθμός θα επεκταθεί περαιτέρω σε 1000 άτομα τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Πηγή: hipa.hu

Προηγούμενο άρθρο
Ο Άστον Κούτσερ επενδύει στην Ουγγρική startup Bitrise
Επόμενο άρθρο
Ουγγρική startup δημιουργεί το πρώτο έξυπνο οικιακό σύστημα

Διαβάστε ακόμη

Μενού