Η Infineon εγκαινιάζει ένα νέο εργοστάσιο για την παραγωγή ημιαγωγών

  1. Αρχική
  2. Μηχανολογικός τομέας
  3. Η Infineon εγκαινιάζει ένα νέο εργοστάσιο για την παραγωγή ημιαγωγών
Στην περιοχή της Cegled η κατασκευαστική εταιρεία ημιαγωγών και ανάπτυξης Infineon, η οποία επεκτάθηκε με ένα κεντρικό κτίριο πέρσι, θα δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο. Με τη βοήθεια της επένδυσης θα δημιουργηθούν 275 νέες θέσεις εργασίας, αξίας 31,8 δις HUF. Στόχος της γερμανικής εταιρείας είναι το νέο εργοστάσιο να παράγει μονάδες ημιαγωγών- μετατροπείς για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα.

Η απόφαση σχετικά με το νέο εργοστάσιο της Cegled της Infineon έγινε σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την εγκαίνια του νέου κεντρικού κτιρίου της εταιρείας τον Ιούνιο του 2018 στην περιοχή Pest.

Με την τεχνολογία ημιαγωγών της Infineon όλη η αλυσίδα ενεργειακού εφοδιασμού των οχημάτων λειτουργεί πιο αποδοτικά. Εκτός από την ενεργειακή διαχείριση, οι λύσεις ημιαγωγών της Infineon επιτρέπουν την έξυπνη κινητικότητα αλλά και την ασφαλή λήψη και μεταφορά δεδομένων.

Η εταιρεία Infineon Technologies AG με έδρα το Μόναχο, απασχολώντας πάνω από 40.000 άτομα είναι πρωτοπόρος στην παγκόσμια αγορά σε εφαρμογές ημιαγωγών. Ο Όμιλος της εταιρείας βρίσκεται σε 134 τοποθεσίες παγκοσμίως: στην ΑσίαΕιρηνικό, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή, στην Ιαπωνία, καθώς επίσης στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Κατά το έτος 2017/2018, η εταιρεία είχε καθαρά έσοδα 7,6 δις ευρώ, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία καθώς εμπλέκεται σε R&D δραστηριότητες σε 35 χώρες παγκοσμίως.

Ο ρόλος της ομάδας της Infineon, που απασχολεί περίπου 1.300 άτομα στην Ουγγαρία, ενισχύεται από το γεγονός ότι η εταιρεία προωθεί τη συμμετοχή ουγγρικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους δικούς της προμηθευτές.

Το εργοστάσιο της Cegled  θα είναι μια βάση παραγωγής μονάδων ημιαγωγών, που θα χρησιμοποιούνται: στη βιομηχανική αυτοματοποίηση και τεχνολογία ενέργειας, στον ιατρικό εξοπλισμό, στην παραγωγή ενέργειας, στη μεταφορά και διανομή καθώς και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Πηγή:HIPA.HU

Προηγούμενο άρθρο
Ο Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου της Ουγγαρίας (HEPA) ανοίγει γραφείο στο Τόκιο
Επόμενο άρθρο
Οι Ούγγροι ερευνητές στην κορυφή του επιστημονικού κόσμου

Διαβάστε ακόμη

Μενού