Η Ford επεκτείνει το Περιφερειακό Κέντρο Υπηρεσιών στη Βουδαπέστη

  1. Αρχική
  2. Μηχανολογικός τομέας
  3. Η Ford επεκτείνει το Περιφερειακό Κέντρο Υπηρεσιών στη Βουδαπέστη
Η Ford έχει ανοίξει το διευρυμένο Περιφερειακό Κέντρο Υπηρεσιών που εξυπηρετεί την περιοχή του EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) στη Βουδαπέστη. Η εταιρεία θα δημιουργήσει  εκατό νέες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, με ακόμη 100 να προστίθενται από το τέλος του 2019.

Με τα εγκαίνια του κέντρου εξυπηρέτησης στο Váci Greens στη Βουδαπέστη, η Ford έχει ανοίξει το μεγαλύτερο κέντρο εξυπηρέτησης στην Ευρώπη. Ως αποτέλεσμα, είναι τώρα παρούσα σε τρεις τοποθεσίες στην Ουγγαρία: δύο στη Βουδαπέστη και μία στην έδρα της, στο Szentendre.

Με το νέο κέντρο υπηρεσιών, η Ford απασχολεί σήμερα περισσότερα από 500 «υψηλής ειδίκευσης άτομα». Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε σχεδόν 600, καθιστώντας την εταιρεία τον μεγαλύτερο εργοδότη αυτοκινητοβιομηχανίας των ΗΠΑ στην Ουγγαρία, δήλωσε ο Βίκτορ Molnár, Περιφερειακός Διευθυντής της Ford, κατά την επίσημη έναρξη του κέντρου.

Το 99% των εργαζομένων της Ford είναι Ούγγροι, το 98% έχουν πτυχίο (περισσότερα από ένα) και συνολικά μιλούν 17 γλώσσες, πρόσθεσε. Η διαθεσιμότητα δυναμικού καλά καταρτισμένου και πολύγλωσσου ήταν μια από τις κύριες αιτίες που η Ford που αποφάσισε την επέκταση στην Ουγγαρία.

Στην Ουγγαρία, υπάρχουν περίπου 110 επιχειρήσεις και επιχειρησιακά κέντρα που απασχολούν σχεδόν 46.000 άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες της ουγγρικής υπηρεσίας προώθησης επενδύσεων. Η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη, με ορισμένα κέντρα να παρέχουν υπηρεσίες σε έως και 30 διαφορετικές γλώσσες.

Ορόσημο

«Πρόκειται για ορόσημο στην ιστορία της Ford στην Ουγγαρία, για το επιστέγασμα σχεδόν δύο ετών διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Molnár. Η επέκταση και η εισαγωγή ορισμένων νέων υπηρεσιών είναι και η αναγνώριση της ποιότητας της εργασίας που έχουν κάνει οι Ούγγροι υπάλληλοι. Η HIPA διαδραμάτισε επίσης ρόλο στη διαδικασία: ο οργανισμός ενήργησε ως συντονιστής μεταξύ της κυβέρνησης και της εταιρείας.

 

Πηγή: bbj.hu

Προηγούμενο άρθρο
Η Continental ενισχύει περαιτέρω την ευρωπαϊκή παρουσία της στην Ουγγαρία
Επόμενο άρθρο
Εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης «Παράλληλες Συνδέσεις» στη Δημοτική πινακοθήκη «Δ.Μυταράς»

Διαβάστε ακόμη

Μενού