Η Ceva Phylaxia επεκτείνεται περαιτέρω στην Ουγγαρία

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η Ceva Phylaxia επεκτείνεται περαιτέρω στην Ουγγαρία
Η γαλλικής ιδιοκτησίας Ceva Phylaxia έχει παρουσία σε περισσότερες από 110 τοποθεσίες σε 45 χώρες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται 13 ερευνητικά και αναπτυξιακά κέντρα και 23 μονάδες παραγωγής. Μετά από αύξηση 20,5% το 2017, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει περίπου 1.1 δις ευρώ σε έσοδα.

Το αποτέλεσμα  δεν είναι τυχαίο, καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη είναι το κεντρικό στοιχείο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της εταιρείας. Πάνω από 90 εκ. ευρώ δαπανήθηκαν για το σκοπό αυτό το 2017.

Η Ceva Phylaxia Zrt. είναι μέλος της παγκόσμιας Ceva Sante Animale, ενός ομίλου εταιρειών που κατατάσσεται στην έκτη θέση μεταξύ των εταιρειών υγειονομικής περίθαλψης ζώων παγκοσμίως. Η Ceva Phylaxia με έδρα τη Βουδαπέστη δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εμβολίων με το μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στον όμιλο, αλλά το πιο προηγμένο: περισσότερα από 100 εκ. ευρώ έχουν επενδυθεί από 2010.

Για να συμβαδίσει με αυτή την ταχεία ανάπτυξη, η εταιρεία έχει αγοράσει ένα νέο χώρο 44 στρεμμάτων στο Monor. Με αυτήν την επένδυση η εταιρεία θα αναπτύξει την υποδομή που απαιτείται για τον ποιοτικό έλεγχο των εμβολίων. Επίσης, θα ξεκινήσει την κατασκευή εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη σύγχρονη παραγωγή εμβολίων τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος, η υποστήριξη της κύριας μονάδας παραγωγής στη Βουδαπέστη.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας η Ceva Phylaxia στη Βουδαπέστη έχει κερδίσει όλο και περισσότερο έδαφος στον αυξανόμενο διεθνή ανταγωνισμό, και 95% των προϊόντων τους εξάγονται στις χώρες με σημαντική παραγωγή κρέατος, όπως τη Βραζιλία, την Ταϊλάνδη, την Κίνα, το Μεξικό και τη Νότια Αφρική.

Η εταιρεία έχει πολυεπίπεδη συνεργασία με το Τμήμα Κτηνιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Szent István στο Gödöllő και έχει επίσης ισχυρές σχέσεις με το Ινστιτούτο Παστέρ (Paris), το Ινστιτούτο Κτηνιατρικής Ιατρικής Έρευνας της Ουγγρικής Ακαδημίας Επιστημών, το Εργαστήριο Έιμς (Αϊόβα, ΗΠΑ), καθώς και πολλά άλλα ιδρύματα στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και τη Νότια Αμερική.

 

 

Πηγή: hipa.hu

 

Προηγούμενο άρθρο
Η Ουγγρική HungaroControl κερδίζει χρηματοδότηση από την ΕΕ για τον εκσυγχρονισμό συστημάτων ελέγχου από αέρος
Επόμενο άρθρο
Οι επενδυτές συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Ουγγαρία: αριθμός ρεκόρ επενδυτικών σχεδίων το 2018

Διαβάστε ακόμη

Μενού