Νέα επένδυση της Ουγγρικής Trans-Sped: Εγκαινιάστηκε νέο Logistics Hall

  1. Αρχική
  2. Μηχανολογικός τομέας
  3. Νέα επένδυση της Ουγγρικής Trans-Sped: Εγκαινιάστηκε νέο Logistics Hall

H Ουγγρική εταιρεία μεταφορών και logistics Trans-Sped γιόρτασε τα εγκαίνια της ολοκαίνουργιας πτέρυγας logistics στη Nagytarcsa. Η επένδυση εντάσσεται σε ένα επταετές αναπτυξιακό σχέδιο συνολικής αξίας 23 εκατ. ευρώ. Με έδρα στο Debrecen, η ουγγρική Trans-Sped Kft. είναι ενεργή στο χώρο των logistics από το 1990 κι έχει σημαντική θέση στο χώρο των Logistics. Προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών εμπορευμάτων, οδικών μεταφορών και αποθήκευσης σε 14 τοποθεσίες στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία. Ένας κόμβος ηλεκτρονικού εμπορίου και μια εγκατάσταση αποθήκευσης λειτουργεί επίσης στο Szenc της Σλοβακίας.

Trans-sped Logisitcs

Η Trans-Sped έχει υλοποιήσει μια σειρά επενδύσεων από 2017 έως και το 2023 για να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά, και έχουν προστεθεί συνολικά 6 νέα κέντρα logistics έχουν ιδρυθεί σε τέσσερις τοποθεσίες: 3 εγκαταστάσεις αποθήκευσης στο Debrecen και μία στη Nagytarcsa, Környe και Tata, αντίστοιχα. Τα εγκαίνια της εγκατάστασης στη Nagytarcsa, που βρίσκεται στη μητροπολιτική περιοχή της Βουδαπέστης, σηματοδοτούν το τελευταίο στάδιο της προαναφερθείσας μεγάλης κλίμακας επενδυτικής εκστρατείας. Ο νέος αυτοματοποιημένος χώρος αποθήκευσης 17.000 τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητας 20.000 παλετών παρέχει σύνθετες υπηρεσίες logistics για πολυεθνικές μεταποιητικές επιχειρήσεις καθώς και για μεγάλους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η οικονομική σημασία του τομέα των logistics αποδεικνύεται επίσης από το γεγονός ότι το μερίδιό του ανήλθε στο 5,2% του ουγγρικού ΑΕΠ το 2021, και τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2022 η αξία παραγωγής του κλάδου αυξήθηκε κατά σχεδόν 50% σε ετήσια βάση.

Πηγή: HIPA

Προηγούμενο άρθρο
To Szeged θα φιλοξενήσει τη Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής (International Olympiad in Informatics)
Επόμενο άρθρο
E-Bike Sharing Hungary (Masterbike) : Ολοκληρωμένα συστήματα ενοικίασης Ηλεκτρικών ποδηλάτων και Scooter

Διαβάστε ακόμη

Μενού