Η Diligent ανακοινώνει το νέο διεθνές της Κέντρο Καινοτομίας Προϊόντων στη Βουδαπέστη

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Η Diligent ανακοινώνει το νέο διεθνές της Κέντρο Καινοτομίας Προϊόντων στη Βουδαπέστη

Η αμερικανική εταιρεία Diligent Corporation ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου διεθνή Κέντρου Καινοτομίας Προϊόντων της στη Βουδαπέστη, δημιουργώντας περισσότερες από 300 θέσεις εργασίας στην πόλη. Οι υπηρεσίες του Κέντρου θα περιλαμβάνουν διαχείριση προϊόντων, ανάπτυξη λογισμικού, διασφάλιση ποιότητας, ασφάλεια, έρευνα, υποδομή και παραγωγική λειτουργία.

Η επένδυση της Diligent στη Βουδαπέστη υποστηρίζεται από την ουγγρική κυβέρνηση μέσω του Ουγγρικού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (HIPA).

Οι σύγχρονες υπηρεσίες της της Diligent Corporation στοχεύουν στον εξορθολογισμό της καθημερινής εργασίας της διαχείρισης διοικητικών συμβουλίων, χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες και επιχειρήσεις.  Η Diligent υποστηρίζεται από τις Insight Partners, Clearlake Capital Group και Blackstone Group.

“Καθώς η Diligent ξεκινά αυτό το νέο κεφάλαιο στη Βουδαπέστη, ανυπομονεί να γίνει μία από τις πολλές επιτυχημένες  διεθνείς τεχνολογικές εταιρείες που έχουν αναγνωρίσει τη Βουδαπέστη ως βασικό επιχειρησιακό τους κόμβο. Η Diligent ευχαριστεί την κυβέρνηση της Ουγγαρίας, το HIPA και τον υπουργό κ. Szijjártó για την βοήθεια, “είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Diligent, Brian Stafford. “Το άνοιγμα του του νέου διεθνή Κέντρου Καινοτομίας Προϊόντων θα βοηθήσει στη διευκόλυνση της αποτελεσματικής και μακροπρόθεσμης ανάπτυξης προϊόντων της Diligent για τους πελάτες της μέσω της μεγαλύτερης συνεργασίας των ομάδων, των προϊόντων και της τεχνολογίας.”

Μερικούς από τους λόγους που η Diligent αποφάσισε να χτίσει το κέντρο της στη Βουδαπέστη είναι η ύπαρξη μεγάλου αριθμού επαγγελματικών  ταλέντων, η επιτυχημένη πορεία των πολυεθνικών εταιρειών στην Βουδαπέστη, και η υψηλή ποιότητα ζωής συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών υγειονομικών υπηρεσιών, εκπαιδευτικών συστημάτων και προτύπων απασχόλησης.

Πηγή:  Budapest Business Journal

 

Προηγούμενο άρθρο
COVID-19: Οι Ουγγρικές ανακαλύψεις, οι εφαρμογές και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την καταπολέμησή του
Επόμενο άρθρο
Η Ουγγαρία μεταξύ των κορυφαίων παραγωγικών χωρών οίνου στην ΕΕ

Διαβάστε ακόμη

Μενού