Η HUMIN AQUA είναι μια Ουγγρική εταιρεία η οποία μέσα από την ερευνητική της ομάδα, ανέπτυξε και κατέχει την τεχνογνωσία μαζί με τα αποκλειστικά δικαιώματα κατασκευής και διανομής του προϊόντος Humin Aqua, το οποίο αποτελεί ένα βιολογικό σκεύασμα Χουμικού Οξέος (100%) ιδανικό για καλλιέργειες Βιολογικής και Συμβατικής Γεωργίας. Σκοπός της Humin Aqua είναι να προωθήσει αυτή τη μοναδική καινοτομία και να ανοίξει το δρόμο προς μια νέα Αειφόρο Γεωργία χωρίς χημικά. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο ως:  βιολογικό, φιλικό προς τις μέλισσες, και ως προς τη σύστασή του σαν διάλυμα καθαρού χουμικού οξέος (100%).

Η χρήση του Humin Aqua έχει πολλά πλεονεκτήματα καθώς ενισχύει την αποδοτικότητα των χρησιμοποιούμενων προϊόντων και λιπασμάτων στη Συμβατική Γεωργία, αυξάνει τις αποδόσεις των καλλιεργειών κατά 20%+, ενώ, με την προσθήκη του σε διαφυλλική μορφή spray, η καλλιέργεια Βιολογικής Γεωργίας μπορεί να είναι απαλλαγμένη πλήρως από χημικά. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για καλλιέργειες μεγάλης έκτασης, εξοικονομεί 20%-50% στο  νερό άρδευσης,  λειτουργεί και σε ξηρά εδάφη ενισχύοντας τα επίπεδα υγρασίας τους, ενισχύει τη βέλτιστη χρήση των βακτηρίων του εδάφους, μειώνει την ανάγκη για φυτοφάρμακα καθώς ενισχύει τα καλλιεργούμενα φυτά με ισχυρότερες ρίζες και πυκνότερο φύλλωμα.

Στόχος της Humin Aqua είναι η ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασιών με διεθνείς εταίρους : Ελληνικές Εταιρείες λιπασμάτων και βελτιωτικών εδαφών Βιολογικής και Συμβατικής Γεωργίας, επικοινωνία με αντιπροσώπους, διανομείς, εταιρίες με συναφές αντικείμενο και Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

Περισσότερα για την HUMIN AQUA

 

Προηγούμενο άρθρο
Arab Health Expo, 27-30 Ιανουαρίου 2020, στο Dubai World Trade Center
Επόμενο άρθρο
WATER & SOIL: Η καινοτόμος λύση για την ξηρασία και την αφυδάτωση

Διαβάστε ακόμη

Μενού