Το Masters of Business 2018 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με τη συμμετοχή της ALX Greece

  1. Αρχική
  2. HEPA Greece
  3. Το Masters of Business 2018 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με τη συμμετοχή της ALX Greece

Μετά την περσινή επιτυχία της διοργάνωσης του Masters of Business, ο Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου της Ουγγαρίας (MNKH) διοργάνωσε επιτυχώς μία ανανεωμένη επιχειρηματική εκδήλωση. Εκπρόσωποι από σχεδόν 150 επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το MNKH συμμετείχαν σε εκατοντάδες στοχευμένες δια ζώσης συναντήσεις με περίπου 50 Διευθυντές του Οργανισμού.

Στόχος του MNKH είναι η βελτίωση της εξαγωγικής δυνατότητας των Ουγγρικών επιχειρήσεων και η δημιουργία ευκαιριών για την αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας. Η προώθηση ανταγωνιστικών Ουγγρικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές σε τακτική βάση μέσω οργάνωσης και υλοποίησης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συζητήσεων είναι μέρος των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού.

Δεδομένης της επιτυχίας και των θετικών σχολίων της περισνής εκδήλωσης, το φιλοξένησε μια νέα έκδοση του επιχειρηματικού φόρουμ. Στελέχη Ουγγρικών εταιρειών επωφελήθηκαν από εκατοντάδες στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, εξερευνώντας νέους προορισμούς της αγοράς και συγκεκριμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

mnkh_mob_366 (1)

Ο Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου της Ουγγαρίας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις βασικές βιομηχανίες κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την εκδήλωση, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες τομείς αντικατοπτρίζουν πλήρως τις εξαγωγικές ικανότητες της ουγγρικής εθνικής οικονομίας. Η εκδήλωση περιλάμβανε ημίωρες συναντήσεις μεταξύ στελεχών Ουγγρικών εταιρειών, κυρίως εκπροσώπους των κλάδων φαγητού, γεωργίας, ιατρικής, μηχανολογίας, του περιβαλλοντικού τομέα και των ICT.

Ο Country Manager της ALX Greece, κ. Σπύρος Βώσσος, συμμετείχε στο Masters of Business στη Βουδαπέστη, παίρνοντας μέρος σε περισσότερες από 10 συναντήσεις με εκπροσώπους Ουγγρικών εταιρειών καθώς και στο δείπνο που ακολούθησε.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Προηγούμενο άρθρο
Το επιχειρείν σε Ελλάδα-Ουγγαρία μέσα από τη ματιά ενός Πρέσβη!
Επόμενο άρθρο
Verbalio: η νέα εφαρμογή από την Ουγγαρία που βοηθά την επικοινωνία ανθρώπων με γλωσσικές διαταραχές

Διαβάστε ακόμη

Μενού