Το πρώτο έξυπνο ξενοδοχείο της Ευρώπης στη Βουδαπέστη

  1. Αρχική
  2. HEPA Greece
  3. Το πρώτο έξυπνο ξενοδοχείο της Ευρώπης στη Βουδαπέστη
Το πρώτο συνολικά ελεγχόμενο από smartphone έξυπνο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στη Βουδαπέστη.

Πρόκειται για το KViHotel, το οποίο λειτουργεί μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου. Αναπτύχθηκε από Ούγγρους έχει φέρει επανάσταση στη διαχείριση τουριστικών μονάδων. Με χωρητικότητα 40 δωματίων, το 4άρων αστέρων ξενοδοχείο KViHotel λειτουργεί εντελώς paperless: οικολογικά και οικονομικά. Η όλη διαχείριση του ξενοδοχείου γίνεται από την εφαρμογή στο κινητό και ο έλεγχος περνά στα χέρια των φιλοξενούμενων. Το πρώτο έξυπνο ξενοδοχείο της Ευρώπης!

Λειτουργεί σχεδόν χωρίς ξενοδοχειακές υπηρεσίες, καθώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τις δικές τους κινητές συσκευές για τις υπηρεσίες. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κράτηση, το check-in και check-out των δωματίων. Οι καλεσμένοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα smartphones τους ως κάρτα-κλειδί, ανέφερε ο ιδρυτής, Csaba Kató.

Επίσης, ανέφερε ότι η εφαρμογή αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δύο ετών, και πλέον κάθε λειτουργία έχει ενσωματωθεί, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης θερμοκρασίας, της παραγγελίας αμαξιών, των πρόσθετων υπηρεσιών (καθαρισμός, πρόγευμα, καμπίνα) και της επιλογής αιτήματος «μην ενοχλήσετε». Οι πληρωμές διεκπεραιώνονται επίσης μέσω της εφαρμογής, γεγονός που καθιστά ευκολότερο για τους επισκέπτες να παρακολουθούν τους λογαριασμούς τους και να συντομεύει τη διαδικασία ανάληψης ελέγχου.

Μόλις η δοκιμή της εφαρμογής είναι πλήρης στο ξενοδοχείο KViHotel, η επιχείρηση θα καταστήσει την εφαρμογή διαθέσιμη για αδειοδότηση και θα αναπτύξει τις εκδόσεις και για άλλες επιχειρήσεις: ξενοδοχεία, διαμερίσματα, γραφεία και ξενώνες. Επίσης, θα αναπτυχθεί μία εφαρμογή συντήρησης, που θα βοηθά να προγραμματίσει τα έργα καθαριότητας, εστίασης και συντήρησης των ξενοδοχείων

 

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή εδώ

Πηγή: hungarytoday.hu

Προηγούμενο άρθρο
Επένδυση $5.000.000 για τη Starschema, πρωτοποριακή ουγγρική εταιρεία big data
Επόμενο άρθρο
Το Business Grove στο 6ο Smart Cities Conference

Διαβάστε ακόμη

Μενού