Νέο μηχανολογικό κέντρο της Diehl Aviation εγκαινιάστηκε στο Debrecen

  1. Αρχική
  2. Μηχανολογικός τομέας
  3. Νέο μηχανολογικό κέντρο της Diehl Aviation εγκαινιάστηκε στο Debrecen
Το νέο κέντρο μηχανολογίας της Diehl Aviation μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Debrecen.

Το Τμήμα Αεροπορίας του Ομίλου German Diehl Gruppe θα παράσχει τις δικές της εσωτερικές διαιρέσεις της μητρικής εταιρίας με επιχειρηματικές υπηρεσίες για να τις επεκτείνει και σε εξωτερικούς πελάτες, μακροπρόθεσμα. Δημιουργώντας 150 νέες θέσεις εργασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας, αυτή η επένδυση είναι η δεύτερη που θα ανοίξει στην Ουγγαρία από τη γερμανική εταιρεία μετά τις εγκαταστάσεις στο Nyírbátor, όπου κατασκευάζονται τα μέρη της καμπίνας και του αεροπλάνου.

Ο οικογενειακός όμιλος Diehl Group ιδρύθηκε το 1902, με έδρα τη Νυρεμβέργη. Ο Όμιλος, που έχει πέντε βασικούς τομείς (μέταλλο, έλεγχοι, άμυνα, αεροπορία, μέτρηση), απασχολεί 17.100 εργαζομένους που αναπτύσσουν, παράγουν και διανέμουν τα προϊόντα της σε 92 σημεία σε όλο τον κόσμο. Τα έσοδά τους ανήλθαν σε 3.75 δις ευρώ το τελευταίο έτος.

Η ουγγρική μονάδα που ανήκει στην Diehl Aviation είναι η μονάδα που λειτουργεί στο Nyírbátor από το 2011, όπου κατασκευάζονται μέρη της καμπίνας και άλλα μέρη για τα αεροπλάνα Airbus A320, A330, A350 και A380. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει τις εγκαταστάσεις. Η πρόσφατη επέκταση που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2017 περιλαμβάνει τη δημιουργία 230 νέων θέσεων εργασίας, πέραν της αγορά νέων κτιρίων και μηχανημάτων.

Σε συνεργασία με τις γερμανικές μονάδες, το μηχανολογικό κέντρο στο Debrecen που εγκαινιάστηκε θα συμμετέχει στην υποστήριξη πελατών, στη διαχείριση προγραμμάτων και χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Debrecen.

Η επέκταση της Diehl Aviation σηματοδοτεί το γεγονός ότι η Ουγγαρία έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και έγινε ορόσημο επενδύσεων που παράγουν υψηλότερη προστιθέμενη αξία για τις διεθνείς εταιρείες.

https://www.youtube.com/watch?v=ROnLB08wKas

Πηγή: hipa.hu

Προηγούμενο άρθρο
Η Ινδονησία σε συνομιλίες με την Ουγγαρία για το σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων
Επόμενο άρθρο
Κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ αυξάνουν το μερίδιό τους στις R&D Ουγγρικές επενδύσεις

Διαβάστε ακόμη

Μενού