Ιστορικά κτήρια γίνονται ξενοδοχεία: μια ιστορία για τη Βουδαπέστη

  1. Αρχική
  2. Ουγγαρία
  3. Ιστορικά κτήρια γίνονται ξενοδοχεία: μια ιστορία για τη Βουδαπέστη
100 χρόνια πριν, τερματίστηκε η ένδοξη ιστορία της Αυστρο-Ουγγρικής αυτοκρατορίας και η Βουδαπέστη έγινε η πρωτεύουσα του νέου ουγγρικού κράτους.

Η πόλη ξαναχτίστηκε και διατήρησε τη μεγαλοπρέπεια της, η οποία είναι απόδειξη για την αποφασιστικότητα και την επιμονή του ουγγρικού έθνους. Και δεν είναι σύμπτωση ότι η Βουδαπέστη φιλοξενεί μερικά από τα πιο αξιόλογα ξενοδοχεία, πολλά από τα οποία μετατράπηκαν από ιστορικά παλάτια: το Klotild Palace στεγάζει ένα ξενοδοχείο του Buddha Bar, το Matild Palace έγινε ιδιοκτησία του Luxury Collections. Το Corinthia – ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία όταν άνοιξε στα τέλη του 19ου αιώνα, ενώ υπάρχει το New York Palace με το διάσημο καφενείο. Επιπλέον, το περίφημο Drechsler Palace, αλλιώς γνωστό ως Ballet Institute Building, απέναντι από την Όπερα, είναι να γίνει W Βουδαπέστη, και υπάρχει το χαριτωμένο Four Seasons που στεγάζεται στο Gresham Palace, ένα από τα κτήρια με την περισσότερη φωτογένεια στην πόλη.

Αυτές οι ιστορικές ιδιοκτησίες έχουν ένα πράγμα κοινό: τις μοναδικές ιστορίες τους, και είναι ακριβώς εκείνες οι ιστορίες που απευθύνονται στους ταξιδιώτες που επιδιώκουν την αυθεντικότητα σε αυτόν τον εμπορικά κορεσμένο κόσμο. Το Hyatt είναι εξαιρετικά τυχερό που θα επιστρέψει στη Βουδαπέστη με δύο εξαιρετικά ξενοδοχεία -το Párisi Udvár Hotel στην πλατεία Ferenciek και το Hyatt Regency στο Postapalota στην οδό Városház. Αντιπροσωπεύουν πολύ εντυπωσιακά κομμάτια αρχιτεκτονικής, αλλά το πιο σημαντικό, είναι τοπικά ορόσημα, όπου οι άνθρωποι έζησαν, εργάστηκαν, αγωνίστηκαν, φώναξαν, ερωτεύτηκαν και μοιράστηκαν κοινές στιγμές ευτυχίας και θλίψης.

Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε αυτούς τους επισκέπτες σε αυτά τα ξενοδοχεία, να τους αφήσουμε να ανακαλύψουν τις ιστορίες της τοποθεσίας και, ενδεχομένως, να βρουν τις νέες δικές τους.

 

Πηγή

Προηγούμενο άρθρο
INFOCOM WORLD: Συναντήσεις B2B με Ουγγρικές Εταιρείες Τεχνολογίας
Επόμενο άρθρο
Ουγγρικές επιχειρήσεις παρουσίασαν τις τεχνολογίες τους στο Infocom World 2018

Διαβάστε ακόμη

Μενού