Το έξυπνο εργοστάσιο της Schneider Electric θα ξεκινήσει στην Ουγγαρία το 2024

  1. Αρχική
  2. Ενέργεια
  3. Το έξυπνο εργοστάσιο της Schneider Electric θα ξεκινήσει στην Ουγγαρία το 2024
Η γαλλική πολυεθνική εταιρεία Schneider Electric αναμένεται να ξεκινήσει παραγωγή το 2024 στο νέο έξυπνο εργοστάσιο στην  κεντρική-νότια Ουγγαρία, στο Dunavecse, μια συνολική επένδυση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Το έξυπνο εργοστάσιο θα καλύπτει έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων και θα ικανοποιεί όλες τις νέες τεχνολογικές, ψηφιακές και με επίκεντρο τη βιωσιμότητα απαιτήσεις: θα κατασκευάζει προϊόντα μέσης τάσης για ηλεκτρικό εξοπλισμό, λειτουργώντας με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη βιομηχανική τεχνολογία.

Screider Electric smart Factory

Η Schneider Electric είναι παρούσα στην Ουγγαρία από το 1991, απασχολώντας περίπου 2.000 άτομα. Με τη νέα επένδυση σχεδιάζεται να δημιουργηθούν 500 θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης για τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή μέσα στο 2025.

Παράλληλα, η Schneider Electric στοχεύει να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις δραστηριότητές της έως το 2025 και καθαρές μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2030, χτίζοντας το έξυπνο εργοστάσιό της στο Dunavecse βασισμένο σε αυτή την αρχή.

Πηγή: Hungary Today

Προηγούμενο άρθρο
Η Ουγγαρία προσέλκυσε επενδύσεις-ρεκόρ 6,5 δις ευρώ το 2022
Επόμενο άρθρο
Η Nestlé επενδύει σε εργοστάσιο παραγωγής pet-food στην Ουγγαρία

Διαβάστε ακόμη

Μενού