Η καινοτομία στα συστήματα παρακολούθησης αγροτικών και κτηνοτροφικών μονάδων έφτασε!

  1. Home
  2. Agriculture & Food Industry
  3. Η καινοτομία στα συστήματα παρακολούθησης αγροτικών και κτηνοτροφικών μονάδων έφτασε!

Η ευφυής εξειδίκευση έχει εισχωρήσει για τα καλά στον αγροτικό τομέα και προσφέρει εύκολες και κυρίως οικονομικές λύσεις. Οι αγροτικές τεχνολογίες είναι γεγονός. Πλέον, ο κάθε αγρότης και κτηνοτρόφος μπορεί εξ αποστάσεως να φροντίσει και να διαχειριστεί το χωράφι του, τη φάρμα του ή το θερμοκήπιό του. Οι έξυπνοι μετρητές παρακολουθούν τη θερμοκρασία και την υγρασία, φροντίζουν για την άρδευση και για την τροφή των ζωντανών ενώ ελέγχουν τυχόν ανεπιθύμητες επισκέψεις, μέσω συστήματος παρακολούθησης.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, το σύστημα Agrigo επιτρέπει την παρακολούθηση του υπάρχοντος κλίματος και του συστήματος αυτοματοποίησης. Το σύστημα είναι οικονομικώς αποδοτικό, η εγκατάσταση και η χρήση είναι απλές και δεν απαιτούν οποιεσδήποτε πρόσθετες τεχνικές γνώσεις. Ο γεωργός μπορεί να το εγκαταστήσει μόνος του, αλλά και να ζητήσει υποστήριξη. Το Agrigo είναι μια ολοκληρωμένη λύση και αποτελείται από αισθητήρες. Βασίζεται σε could-based δεδομένα και είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει τις διαφορετικές περιβαλλοντικές παραμέτρους (θερμοκρασία, φως και υγρασία), το άνοιγμα πορτών και να ελέγξει την τις υπάρχουσες ηλεκτρονικές συσκευές. Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθήσει και άλλα δεδομένα ( υδρόμετρο κ. λπ.)

Ο κεντρικός διανομέας μπορεί να συνδεθεί στο Internet μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση του συστήματος οπουδήποτε στον κόσμο και να μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις αμέσως μέσω κινητών συσκευών ή υπολογιστών, εάν οι ληφθείσες παράμετροι υπερβαίνουν αυτές τις ορισμένες από τον χρήστη. Επιπλέον, με βάση τα δεδομένα των μετρήσεων, οι αγρότες μπορούν να βελτιστοποιήσουν επόμενο κύκλο παραγωγής τους.

Η Ουγγαρία, μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών χωρών στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών, διαθέτει πλέον στην χώρα μας αυτή την τεχνογνωσία. Η ALX Greece, εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Εμπορίου της Ουγγαρίας στην Ελλάδα, είναι στη διάθεσή σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Previous Post
Verbalio: The New Hungarian Smartphone App Helps People With Language Disorders Speak
Next Post
End-to-end automation solutions with numerous applications

Διαβάστε ακόμη

Menu